Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2575Views
AA

25. Ik wil niets liever...

DARCY'S POV:

Ik brak de kus en zei "dit wil ik al zo lang doen, sorry oom Li." "Noem mij geen 'oom Li' dat klinkt raar als ik je ga kussen." Liam boog zich voorover en kuste mij. "Ik wilde niets liever voor mijn verjaardag, dan dit." "Dar, ik weet dat dit raar klinkt maar ik ben al verliefd op je vanaf het eerst moment dat ik je zag, vampiers hebben dat met hun ware liefde." "Ben ik je ware liefde?" "Ja dat ben je zeker, maar als je ouders er bij zijn ben ik gewoon 'oom Li', het spijt me hiervoor, maar ze gaan dit nooit goed vinden en ons verbieden elkaar te zien." "Ik dacht net hetzelfde, Li."  "En we hebben dit moment." Liam pakte mij op en legde mij op bed en 'zweefde' boven mij. 

"Mag ik? Of ben je er nog niet klaar voor?" "Ik wil niets liever..."

 

CHARLOTTE'S POV:

Het was terug film-avond en Harry's beurt om een film te kiezen, hij koos de 'Titanic' en ging dan naast mij in de zetel zitten. Hij sloeg zijn arm om mij heen en speelde met mijn blond-bruine haar en mijn bril. "Darcy, kom je schatje, de film gaat beginnen, ik en je mam zij er al!" "Niall, waar zijn Liam en Darcy eigenlijk?" "Ik weet het niet, baby, maar Darcy zei dat ze iets aan Liam moeste gaan vragen, je weet toch dat ze een heel speciale band hebben." We begonnen dan maar met de film. Bijna op het einde van de film werd er iets onder onze deur geschoven, een briefje. "Lou, lees voor!" Louis las. 'Zijn jullie mij al vergeten?!'

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...