Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2773Views
AA

44. Happy? birthday little Lou

LOUIS'S POV:

Vandaag werd Jacob 14, het was de eerste verjaardag die ik met hem vier, dus die moet gewoon perfect zijn. Ik en Harry gaan straks het perfecte feest te organiseren, de meisjes nemen hem mee naar het pretpark en Liam, Zayn, Niall en Willy halen de cadeautjes. Het moet gewoon perfect zijn. Ik maakte Eleanor wakker en zij ging naar Jacob ,Sam en charlotte. Ik en jongens deden alsof we nog sliepen en zij vertrokken. Ik stond op en ging naar Harry's kamer. "Cupcake? Ben je al wakker?" Ik deed de deur open, Harry was net zijn broek aan het aandoen. "Ja, ik ben er zo." Toen Harry klaar was begonnen we, de rest van de jongens gingen de cadeau's kopen.

 

 

NIALL'S POV:

We gingen cadeautjes kopen voor Little Lou. "Ok boy's, wat moeten we kopen?" "Euh, wacht, Lou gaf mij een lijstje." Zayn rolde het 'lijstje' uit. "Noemt hij dat een lijstje, dat is eerder een LIJST." Zei ik.  Toen we alles hadden gingen we naar huis.

 

LOUIS'S POV:

Nog een paar minuten en dan zou mijn zoon binnen komen, hopelijk zou hij nog niets van zijn mini-surprise-parti doorhebben. "En Boobear, ready?" "Ja, denk ik." De deur ging open de meisjes kwamen binnen, ze keken niet echt erg blij. "Eleanor, schat,wat is er, waar is Jacob?" Eleanor keek me aan, gaf me een briefje en zei. "Lou, zij heeft hem."

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...