Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2778Views
AA

43. Forever and ever

CHARLOTTE'S POV:

Harry zei dat hij nu, op dit moment met mij wilt trouwen. "Babe, is dat ok?" "Is dat ok, dit is meer dan ok, dit is alles waar ik ooit van gedroomd heb, Harry!" "En babe, zie je al deze rozen?" "Ja, natuurlijk." "Ik heb de dagen dat we elkaar kennen geteld en daar staan de rozen voor, maar er missen nog 3 rozen." Harry gaf me 3 witte rozen. "Harry OMFG dat is zo lief, we zijn al meer dan 13 jaar samen en jij heb dat allemaal geteld." "Ja." "En waarom zijn deze rozen wit en al de anderen roos?" "Dit zijn speciale dagen, kijk de eerste is van de eerste keer dat ik je zag, de tweede is van de dag dat jij de mijne werd en de derde is van vandaag, de dag waarop je mijn vrouw word." 

 

 

Op het trouw-feest...

 

HARRY'S POV:

Ik was net de openingsdans aan het doen met Charlotte. "Babe, weet je de laatste keer dat we op een trouw-feest waren nog." "Ja, toen ik je vertelde dat ik je bedrogen had en daarna gekidnapt werd, hoe kan ik dat vergeten." "Ja en nu trouwen wij gewoon zelfs." "Harry, ik ben zo blij dat je het mij vergeven hebt." "Babe ik hou gewoon te veel van jou en ik ben blij dat je het mij gezegd hebt."  Ze legde haar hoofd op mijn schouder en zo bleven we verder dansen. "Babe, maar je gaat dit toch niet meer doen, he?" "Never, jij bent de enige voor mij en dat blijft zo forever and ever!"

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...