You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
763Views
AA

19. Wat doe jij hier !?

EMILY'S POV:

"Nick!! Wat doe jij hier ??" zei ik en gaf hem een knuffel. Nick was mijn ex, ik had het met hem uitgemaakt omdat hij de nacht had doorgebracht met mijn nu ex-beste vriendin, Kate. "Wat doe jij hier ?" vroeg ik hem. "Ik ben hier in Ierland op vakantie met mijn maten. En jij?" zei hij. Ik vertelde hem het verhaal over mij en Niall. Ik kon zien op zijn gezicht dat hij nog steeds interesse had in mij... Ook vertelde hij mij dat hij sinds ik het had uitgemaakt geen contact meer had met Kate. (Dat is toch wat hij zei...) Hij stelde voor om iets te gaan drinken in de bar. Ik stemde toe en ging met hem mee.

 

Hij bestelde voor mij een Martini en voor hemzelf een Whisky-Cola. We praatte nog over wat er was gebeurd tussen onze breuk en nu. Na lang gepraat kwam Niall op mij af. Hij stelde zich vriendelijk voor aan Nick. Hij bekeek Nick van top tot teen. Niall vroeg me of ik nog wat zin had in een potje poker maar ik weigerde vanwege Nick... Na enkele Martini's was ik echt wel dronken !! Nick vroeg me of ik even met hem mee naar buiten wou gaan om een luchtje te scheppen. Ik ging met hem mee wat eigenlijk later geen goed idee bleek te zijn...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...