You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
728Views
AA

13. Nu weet ik genoeg !

Hanne's POV :

ik had echt zo een leuke dag met niall , spijtig dat de dag al zo snel vooruit ging. We gingen op zo veel attracties en ik denk dat ik op hem verliefd ben geworden. 

Het was nog een lange rit naar huis en ik zat naast hem bijna tegen hem. Ik was zo verliefd , maar ik zei niks want ik wou onze vriendschap niet verpesten. Dus we zaten in de taxi op weg naar huis , in volledige stilte. Ik verbrak de stilte door te vragen als hij een vriendin had. 

Hij zei "wel nee , maar ik ben verliefd !" Terwijl verscheen er een glimlach op zijn gezicht. 

 Toen we bijna bij zijn hotel waren gaf ik hem al een knuffel en zei dat we dit nog eens moeten overdoen. De taxi stopte en niall stapte uit de taxi reed verder en ik riep naar de chauffeur dat hij moest stoppen. Ik liep naar het hotel achter niall aan hij kwam bij de deur , zijn deur. Ik hield hem tegen zodat hij niet meer naar binnen kon , ik drukte hem tegen de muur en hij begon eerst te lachen en daarna ging het over naar een bang gezicht.

 

Niall's POV: 

Ik wist wat ze van plan was maar ik ben niet op haar , ik wil alleen vrienden blijven , ik wil niks meer, ik wil met...... En toen kuste ze me (hanne ) 

alles ging zo snel. En toen het ergste wat mij kon gebeuren !!!! 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...