You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
771Views
AA

4. nandos......

niall's POV : ik zag nandos in de verte en we liepen er naar. we zaten echt perfect niet te dicht bij al die mensen en goed uitzicht op de zee in de verte. we gingen bestellen, een mooi meisje ( een studente ) liep naar onze tafel en toen ze begon te spreken was ze net een engel. wij hadden besteld en na vijf kleine minuten stond ze terug aan onze tafel en legde een papiertje neer in het midden ze deed het aan elke tafel. ik nam het op en las :

gezocht : 

een studente zoekt kot of appartement om tijdig te wonen. 

liefst voor maximum 30 euro per maand. 

weet jij iets ideaal voor mij ? hier is dan mijn nummer :

0486593245 

vriendelijke groetjes ,

Alice T.

het eerste wat door men hoofd ging is : in mijn flat kan ze komen en gratis maar toen herinnerde ik mij die ik op vakantie ben en dat ik hier geen flat heb. 

 

Harry's POV :

"niall , niall , je bent aan het dromen !!" niall verschoot hard en zette een zwakke glimlach op. liam vroeg als er iets was maar hij antwoordde direct "nee ik ben oke alles inorde !" maar toch wisten we allemaal dat er iets niet klopte. we kregen ons eten en het was een stilte. na het eten ging niall even weg maar hij zei niks.

 

niall's POV :

ik moet met haar gaan praten over het zoeken van een appartement. Ik weet dat ik haar geen kan geven maar toch ik wil haar beter leren kennen , waarom niet ? de jongens waren ongerust omdat ik niks zei maar ik was diep aan het denken. daar staat ze ze is niet bezig dus nu is mijn kans.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...