You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
729Views
AA

10. mysterieuze afspraak , of toch niet ?

niall's POV : 

ik werd wakker gemaakt en maar k wou men ogen nog niet op maar ik moest. stil opende ik mijn ogen en mijn eerste reactie was een beetje in shock maar toen herinnerde ik mij die ik een kamer genootje had , eigenlijk meer een goede vriendin. ik stond op en liep naar de badkamer , ik keek in de spiegel en begon mijn gezicht te wassen. toen ik klaar was een terug naar de kamer ging zag ik Emily zitten ( met haar rug naar mij gekeerd ) ik ging stil achter haar kijken wat ze aan het doen was , ze was op twitter iets aan het schrijven op mijn..... (hoest hoest ) nu had ze mij natuurlijk door en stopte haar gsm in haar zak en liep lachend naar de badkamer.

ik ging natuurlijk op mijn twitter kijken maar daar was niets op te zien mijn glimlach daalde een beetje maar toch nog een klein grijns. toen ze terugkwam vroeg ik haar wat ze aan het doen was maar ze wou niet antwoorden. we liepen de kamer uit naar één van de kamers van de jongens om te zien als ze er nog waren maar ze waren al weg dus gingen we naar beneden en daar zaten ze aan een tafel dus gingen Emily en ik bij hun zitten. na een kleine stilte zei harry "moet je ons niet voorstellen aan je nieuwe vriendin ?" ik was even in shock en keek haar aan en zij keek naar mij maar toen ik keek draaide ze haar hoofd naar harry en zei " nee , tuurlijk niet !" nu was men gezicht nog meer in shock dus ik snel de andere kant op en ging mijn eten halen , zij was al zelf iets gaan halen. ik durfde haar bijna niet aan te kijken en dat deed ik ook niet . toen we klaar waren met eten ging ik naar boven en toen ik opstond en naar de deur liep riep ze "moet je niet vragen als ik mee ga ?" ik grinnikte naar haar en vroeg haar als ze meekwam maar ik begreep niet waarom ik dit moest vragen maar ik deed het toch. toen we boven aankwamen vertelde ik haar dat ik nog weg moest , haar glimlach daalde meteen. ik vroeg "wat is er ?" "eeuh niks ik dacht dat we iets leuk konden doen vandaag." antwoordde ze "dat kunnen we ook voor dat ik moet vertrekken goed ? "naar waar ga je dan ?" vroeg ze. "dat kan ik niet zeggen." zei ik met een gezakte lach. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...