You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
736Views
AA

15. kussen in de regen....

en dan...........

Ik opende mijn ogen en zag niall daar , hij zette mij neer en ik keek hem aan , recht in zijn mooie blauwe ogen. hij lachte want het begon harder te regenen en daar stonden we volledig doorweekt.

hij keek zo mooi en dan kuste hij mij , ik kuste hem dubbel zo hard terug en overal vlogen er vonken wij waren gewoon perfect voor elkaar en iedereen mocht het weten !! we stonden daar voor een volle twee minuten te kussen in de regen en toen trok ik terug , ik hem aan ,maar je hebt een ander ! "dat is niet waar , ze is gewoon een vriendin , dat dacht ik toch !" schreeuwde hij. 

ik begon te lachen. "wat !!" zei hij. "Niks , laten we naar huis gaan !" antwoordde ik , maar voordat we gingen kuste ik hem nog. 

Niall's POV : 

"ik hou van jou ! " schreeuwde ik na die warme kus. "ik hou ook zoveel van jou !" antwoordde ze. 

ik was zo blij dat ik het eindelijk durfde te doen (haar kussen ! ) ik vond het echt zo leuk , zij was mijn prinses !! we gingen naar huis en toen we bij onze kamer kwamen , zat Hanna nog voor onze deur. "wat doe je hier nog , je hoort hier niet te zijn !!" riep ik terwijl ik de hand  van Emily vast had.

ze begon te huilen en liep weg ik keek naar Emily's gezicht , ze keek verdrietig maar tegelijk ook keek ze met haat in haar ogen. ik gaf haar een knuffel en we liepen naar binnen ik ging twee handdoeken halen en toen ik terug binnen kwam ....... 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...