You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
705Views
AA

14. ik hou van jou

Emely's PoV : Ik kon mensen op de gang horen babbelen , ik herkende niall zijn stem Dus ik liep naar buiten ik kon kon gewoon niet geloven wat ik zag ik zag hem en een meisje Zoenen. Het was het ergste wat ik ooit had meegemaakt. Ik wou hem vertellen dat ik van hem hieldnd En nu isnhij aan het kussen met.....haar !!!! Ik liep naar binnen en begon mijn spullen bij elkaaf Te rapen , ik ging weg ik moest hier gewoon weg.

Niall's POV : Ik wou dit niet , ik wou haar niet ! Ik hoorde de deur open gaan en ik trok snel weg (wat ik al eerder probeerde) Ik was zo kwaat op hanne , ik liep naar binnen ennzag emily ze was haar spullen aan het inpakken. ik was zo bang en vroeg geschokt : " wat ben je aan het doen ?" "zie je dat dan niet !" schreeuwde ze Maar waarom deed ze dat , hield ze van mij ? Alle gevoelens gingen door me heen ik kon niet meer stoppen met denken aan emily. Ze liep de deur uit en gaf een boze blik aan hanne , die blik vond ik terecht . Hanne keek me aan ik begon haar uit te schelden maar in de plaats vanniets anders te doen kuste ze me weer ik duwde haar weg en ze viel op de grond. Ik liep naar buiten en het was aan het regenen eb ik was in een t-k shirt maar tich liep ik door de regen want ik moest haar vinden . Ze vertelde me dat ze graag terug naar haar geboorte plaats zou willen gaan (alleen om het te bezoeken) en ze zei ook daat je er alleen naar toe kon gaan met de trein , gelukkig wist ik welke  dus ik liep naar het station (ja liep , niet met een taxi) ik moest haar gewoon vinden. 

-aan het station- 

Emily's POV: 

ik kon niet het niet geloven wat ik had gezien en ik moest alleen maar denken aan niall. 

ik zou terug gaan naar huis en men job opgeven en eigenlijk alles wat ik hier heb maar ik moet ik , ik moet gewoon naar huis ! ik wachtte op de trein en het duurde niet zo lang en mijn trein was er, ik moest mijn ticket nog snel nemen en toen ik hem had nam ik mijn tassen en ik stapte op de trein. ik was volledig in gestapt en wou een plaats op de trein zoek want ik was nat , maar ik kon want ik werd naar achter getrokken , ik dacht dat ik zou vallen maar ik viel in iemand zijn armen , en dan............

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...