You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
747Views
AA

12. Houd hij van mij of van haar ??

Niall's POV :

ik kon haar helemaal niet vertellen dat ik naar een oude vriendin ga , ze zou denken dat ik verliefd was op iemand anders en dan is mijn kans met haar weg. "Dus om welk uur kom je terug ?" Vroeg ze heel onschuldig. Eeuh ik weet het nog niet. Haar glimlach trok weg naar een treurig gezicht , ik vond het erg maar ik wou het haar niet vertellen. Dus eindelijk was ik er in geslaagd om te vertrekken , toen ik in de taxi stapte moest ik de hele tijd aan haar denken. 

Toen zag ik Hanne daar met haar lange blonde haren en haar mooie blauw-groene ogen ze was mooi. "Zo wat gaan we doen ?" Vroeg ze. waarop ik antwoorde "we gaan naar een pretpark!" "Jeeej!" Riep ze de hele weg was ik stil en zij keek me de hele tijd aan , ik begon langzaam schrik te krijgen van haar. "Wat is er ?" Vroeg ik. "Niks hoor" antwoordde ze.

eindelijk aangekomen in het pretpark , het was leuk we gingen snacks eten en op achtbanen gaan daarna begon ze over haar lief nu haar ex en ze vroeg ook als ik nog vrij was. Ik vond het allemaal maar raar , ze is leuk maar ik hou van Emily (maar dat had ik niet gezegd ) 

we deden de hele dag leuke dingen en het was echt fijn.

Louis POV :

ik klopte op de deur waar niall en Emily verblijven . Tot verbazing deed Emily open , ik vroeg "waar is niall?" "Hij is weg , maar hij wou niet zeggen naar waar." Zei ze heel onschuldig. "Ooh nee is hij nu al naar haar ?" Antwoordde ik , het voelde alsof ik mijn mond had voorbij gepraat. 

"Naar , naar haar ?" Vroeg ze met tranen die in haar ogen aan het vormen waren. Ik vroeg : "wat is er ?"  Waarop zij antwoordde "ooh niets hoor !" 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...