You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
702Views
AA

2. het strand

Niall's POV :

we waren echt allemaal moe en we hebben veel geslapen. het is 10.00uur in de ochtend en ik ben nog steeds moe van de lange reis. ik draai me om zodat ik liam en zayn kan wakker maken en dan was men gezicht een beetje in shok want ze waren er niet meer. ik stond op en ging me omkleden daarna ging ik naar de kamer van harry en louis en klopte op de deur. ik moest niet lang wachten of harry deed de deur al open "heey , slaapkop !" klonk het. ik grinnikte. toen ik de kamer binnen kwam begroeten ik iedereen met een vrolijk goeie morgen. :) "dus wat gaan we vandaag doen ?" vroeg ik. we keken elkaar aan en dan antwoordde zayn op mijn vraag "we kunnen naar het strand gaan!" iedereen ging snel akkoord. iedereen ging zich klaar maken voor een leuke tijd op het strand en ja nu was ik snel klaar. ik rende uit de kamer en liep naar beneden. wachtend op een bank vlak bij de balie. ik was een beetje op twitter bezig al gouw kwam de rest ook en gingen we naar het strand. we lagen op een afgelegen plekje in de zon lekker te genieten van het goede weer ook al was het niet zo warm. na een beetje rusten gingen de jongens en ik in het water , waterspelletjes spelen. na een uurtje waterspelletje en zwemmen ging ik terug liggen in de zon. liam kwam naast me liggen, ik keek hem aan en glimlachte. we hadden een hele tour achter de rug dus dit was wat we verdiende. langzaam viel ik in slaap en ik droomde over een prachtig meisje met blauw-groene ogen en lang bruin haar. hopelijk ontmoet ik ooit iemand die zo mooi is als haar. 

 

harry's POV: terwijl niall en liam in slaap vielen waren wij nog volop waterspelletjes aan het spelen. we hadden inderdaad drukke dage achter de rug maar ik was deze keer niet moe. ik was goed aan het lachen met zayn en louis want ik was aan het verliezen. het waren leuke spelletjes! we werden stilaan moe en gingen dus ook even rusten. na een dik uur dat we allemaal in slaap waren gevallen hoorden we de paparazzi dus we stonden op en liepen weg tussen al die mensen. eindelijk terug aangekomen aan het hotel , rusten we nog even uit in onze kamer. na een uurtje was het al 13.00uur en iedereen had honger dus besloten we om iets te gaan eten in de buurt. we keken rond en na 5minuten ripe niall : "kijk daar nandos !!! " we liepen er naartoe en gingen ergens afgelegen zitten.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...