You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
737Views
AA

7. een kamer delen ?

Emily's POV :

het was al laat en ik had een afspraak met niall het was niet echt een afspraak maar eigenlijk gewoon een kamer nakijken. dus ik maakte me op ja je hoort het goed ik maakte me op.

ik wou er goed uit zien voor niall ! dus ik ging naar het hotel na 10 minuten was ik er al. ik ging naar het kamernummer dat niall me had gegeven , ik vond het makkelijk want hij stond al buiten.

ik ging naar hem toe en hij gaf mij een knuffel die ik niet wilde weigeren. we liepen naar binnen en het was echt zo mooi er lagen al spullen dus ik vroeg me af als hij aan veel meisjes of jongens hotelkamers verhuurde. ik keek rond en het leek van een jongen te zijn dus ik vroeg heel beleefd "met wie moet ik hier slapen ?" even kreeg ik geen antwoord. 

 

Niall's POV: 

even was ik aan het nadenken hoe ik het zou zeggen en mijn antwoord kwam : "i......ik." zei ik haperend.

ze keek niet eens geschokt "leuk ! " zei ze. ze vond het niet eens erg dus ik was erg opgelucht. ze was echt zo mooi. ik zou altijd naar haar willen staren zoals dit ! "wat !" zei ze. niks hoor je bent gewoon mooi . 

ze lachte en dat maakte haar nog mooier !  "dus.." zei ze.  waarop ik antwoordde "jaa...?" ze maakte haar zin af "ik huur het , hoeveel moet ik je ?" 

"niets !" zei ik meteen , ik wou niet dat ze  betaalde we waren vrienden dus ik moest geen geld. dus ze had de hotelkamer deze avond al nodig en ik vond het niet erg.

we deelde een kamer ? nee echt ? ja het was zo. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...