You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
769Views
AA

17. bekomen van een geweldige nacht !

Niall : 

k werd wakker , ik keek rond en zag toen het mooiste beeld dat ik ooit had gezien , ik ging dichter bij haar liggen en streelde haar haar na vijf minuten kon ik me niet inhouden en kuste haar op de lippen. haar ogen fladderde open en ik excuseerde mij , omdat ik haar had wakker gemaakt , "het is niks , nu kan ik van je genieten !" zei ze met een glimlach op haar gezicht , ik kuste haar en toen werden we verstoord door een geklop op de deur. "ja!" riep ik , "kom je mee eten ? " , "ja , ik kom zo !" , we gingen ons aankleden en gingen hand in hand naar beneden , toen de jongens ons zagen begonnen ze te lachen. we gingen ons eten halen en na een uurtje was iedereen klaar en hadden we enkele verhalen uitgewisseld. Emily en ik gingen naar boven om een paar spullen te nemen want we gingen naar het strand met de jongens. 

eindelijk aangekomen op strand. Emily was in haar bikini en zat tussen mijn benen in het zand , daarna gingen we zwemmen en sprongen van een rots , ze vertelde me dat ze me nooit kwijt wil en de jongens hebben ons ver in de zee gezwommen op een grote luchtmatras en daar lagen we samen op een lucht matras in de diepe zee we waren moe en uitgeput want het was gisteren laat. we vielen in slaap op de luchtmatras en toen ik wakker werd waren we nog dieper in de zee , dus ik heb ons helemaal naar de kant gezwommen en haar op het strand gelegd.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...