You are perfect ( niall )

Niall ontmoet een meisje bij nandos...
Naill , Liam , Harry , Louis en zayn zijn op vakantie. Niall ontmoet daar een perfect meisje voor hem maar voelt zij iets voor hem ?
Lees mijn boek als je het wil weten....
Veel plezier !!!!!!
xxx

2Likes
8Comments
757Views
AA

16. alles over haar.......

gaf ik haar een handdoek en ze zei"dankje , ik hou van je." "ik ook van jou!" en ik gaf haar nog een snelle kus. ze ging haar douchen en ik wachtte doorweekt in de zetel ,

ze douchte haar voor een volle 20 minuten en kwam toen buiten in haar ondergoed en BH.

ik probeerde niet te kijken en liep naar de badkamer , want ik ging mij ook douchen. toen ik terug kwam zat ze in de zetel op twitter met haar GSM , ik nam haar gsm en ging naast haar zitten "nu vertel is wat meer over jezelf." zei ik tegen haar. ze keek me aan en zei "want valt er te zeggen over mij ?" , "veel!" antwoordde ik haar terug. we begonnen te praten voor een dik half uur en toen zei ik "kom eens hier." en ik klopte op de mijn schoot. ze kwam zitten en ik streelde haar haar , je bent mooi vertelde ik haar en ze glimlachte. ze legde haar hoofd op mijn borst en ik begon haar nek te kussen , ze glimlachte en ik begon automatisch mee te lachen. ze pakte mijn hoofd vast en kuste me , ze wreef over mijn haar en ik ging met mijn hand onder haar pyjama bloes , ik ging naar haar BH. ze begon te lachen en ik stopte , "ga verder!" zei ze. ik ging verder en opende haar BH, ik begon over haar rug te wrijven , Emily liet haar BH zakken. we keken naar elkaar en ik keek naar beneden en nadat ik gekeken had keek ik terug naar haar , ik tilde haar op in bruidsstijl , ik liep met met haar naar bed en ik ging over haar liggen ze pakte mijn nek en we begonnen te kussen ze trok mijn broek uit. ik bleef haar kussen en toen waren we helemaal naakt ! het was een fijn gevoel ! zij begon lichtjes te kreunen , ik vertraagde "nee ga door !" riep ze. na een dik uur lagen we naast elkaar in bed , buiten adem !

Emily 's POV : 

nu wist ik dat ik hem nooit meer kwijt wou , hij is gewoon geweldig en lekker ! 

ik viel in slaap in zijn armen , en sliep als een roosje. 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...