Maya - A Crazy Weird Girl {1D}

Maya er en sød pige. Eller det tror hendes forældre i hvert fald. Men hvad de ikke ved, er at hun har mange personligheder. Eller er det facader? Det er ikke til at vide.
Men Mayas mor arbejder i Security i Parken og Forum.
One Direction skal optræde i Forum imorgen, og Maya har en plan. At blive venner med dem. Er det så lige til? Eller vil Maya hellere gøre det på den besværlige måde?

5Likes
11Comments
754Views
AA

4. Koncerten del 2

Imens drengene gør klar til at gå på scenen, tager ham sikkerhedsvagten, uden uniform på, fat i mig.

”Maya, du ved godt du ikke må være her, når din mor ikke er her. Og du må ikke gå rundt og give folk strøm. Det var ikke pænt gjort”

”Undskyld, Pierre. Det var et uheld, at I fik strøm. Men da I var besvimet, så kunne jeg ikke lade være med at gøre lidt grin med jer” siger jeg med min artige pige stemme.

”Hvad laver du her egentlig Maya?” spørger han.

”Jeg ville bare så gerne se koncerten. Og møde drengene igen. Jeg mødte dem igår på hotellet” siger jeg. Tja det er jo ikke løgn. Jeg fortæller ham bare ikke hele sandheden. Kun det han rent faktisk kan undersøge.

”Nå okay, ved din mor, at du er her?” spørger han så.

”Nej, for hun vil ikke have jeg render rundt her, når hun ikke er her. Please du må ikke sige det til hende!” beder jeg ham om og formår at se uskyldig ud.

”Skal nok tie stille. Men må jeg ikke nok få min uniform igen?”

”Jo selvfølgelig. Undskyld endnu en gang” siger jeg og giver ham dragten. Hm jeg kan da bare slippe af sted med hvad som helst. Ingen bebrejder den søde pige noget.

”Tak fordi du ikke siger noget til hende. Men jeg ville bare så gerne ind og se dem. Jeg er stor fan af dem nemlig” lyver jeg og smiler. Eller jeg er jo fan af dem, men det er ikke derfor jeg er her.

”Det er helt i orden. Men ikke flere numre med tuscher, og så skal jeg have den strømpistol! Hvor har du den egentlig fra? Og hvorfor havde du den? ” siger han og smiler. Hold kæft hvor er folk dog nemme at narre.

”Nej selvfølgelig ikke. Det lover jeg. Altså, jeg fandt den udenfor Forum, og så ville jeg se hvad det var. Og så kom jeg til at trykke på den og i blev ramt” lyver jeg endnu en gang, og giver ham strømpistolen.

”Maya du burde da vide bedre, du er jo en sød og artig pige. Du plejer ikke at lave ballade. Hvorfor er du lige pludselig blevet en regelbryder?” siger han og kigger mig ind i øjnene.

”Jeg ville bare RIGTIG gerne se drengene i aften. Og deres koncert blev udsolgt ret hurtigt. Jeg ville ikke spørge min mor” siger jeg så overbevisende, at det næsten lød som om det var sandt. Jeg kigger over på drengene, som står og skal til at gå ind på scenen. Niall og Harry kigger hen på mig.

”Er alting i orden?” spørger Harry.

”Ja, jeg skulle bare lige aflevere hans dragt” siger jeg og smiler.

”Undskyld Pierre” siger jeg endnu en gang. Og vender min opmærksomhed tilbage på ham. Han er en ung fyr. Han ser godt ud. Var lidt vild med en gang. Men det siger vi ikke til nogen. Han er 24 år. Jeg faldt for hans personlighed og hans lækre udseende. Flot mørkt hår og flotte blå øjne. Få skægstubbe, med den perfekte længde.

”Maya, du må ikke gøre sådan noget her, er det forstået. Du slipper denne gang fordi jeg kender din mor, og fordi det er første gang du har lavet sådan noget her. Så håber jeg at det ikke sker igen, er det forstået?” siger han og tager fat i min arm. Han måtte gerne kysse mig nu! Hvilket nok er totalt upassende men fuck han er bare så lækker, at jeg nogen gange bliver helt våd i trussen. Sikke nogle tanker jeg lige pludselig har i hovedet! Få dem væk!

”Ja, det er forstået. Jeg fortryder det. Det sker ikke igen” lyver jeg. Det bliver jo ikke sidste gang. Det ved jeg jo godt. Men det ved han jo ikke.

 

”Maya? Er du klar til at vi giver den gas?” spørger Zayn og blinker til mig. Jeg står sammen med drengene oppe ved scenen. Der er ved at blive talt ned til at de skal ind på scenen. Det er helt vildt spændende. Men av mine ører! De skrigende fans er virkelig larmende. Nogen der har noget vat? Eller bedre: en maskine der kan få tøser til at tie stille??? HAHA sådan en må jeg i hvert fald ha’ hvis der findes noget der kan det.

”Ja, giv den alt hvad I har! Jeg glæder mig til at se det” siger jeg og blinker til ham.

”Det gør vi altid!” siger Louis. Jeg elsker hans farverige blå bukser! De er nice!

 

Da de synger ’What Makes You Beautiful’ kigger Zayn ud mod mig hurtigt. Han kommer hen til mig hurtigt.

”Vil du ikke med ud på scenen?” spørger han så.

”Hvad?!” siger jeg helt overrasket. Jeg tror jeg har været på scenen nok for i dag.

”Du skal da ikke være gemt heromme” siger han og hiver mig ud på scenen. Jeg stritter imod. Det her sker ikke.

”Ej kom nu Maya. Vi synes det vil være fedt hvis du kom ind på scenen” siger han og blinker endnu en gang til mig. Hvad? Hvorfor det?Jeg kender dem jo ikke. De kender jo heller ikke mig.

”Hvorfor det?? Siger jeg meget interesseret.

”Fordi vi synes du skal prøve at stå på scenen sammen med os. Kom nu det bliver sjovt” siger han og smiler.

”Hvad skal jeg gøre?” siger jeg og kigger ud på drengene. Sangen er slut og drengene kommer hen til mig hurtigt.

”Zayn kom nu ind” siger Liam.

”Hvis hun ikke vil, så er det fint. Det var jo også kun lige en tanke dig og Niall fik. Hun er jo ikke forberedt” siger Harry og smiler.

”Jeg er frisk” siger jeg. ”Hvad skal jeg gøre?”

”Bare være dig selv og fyre den af sammen med os” siger Niall.

Drengene hiver mig med ind på scenen. Vi løber faktisk ind på scenen.

”Giv en hånd til vores veninde Maya” siger Harry. De skriger endnu mere. Hvor er det vildt!

”Hun har fået lov til at give den gas sammen med os her i aften, og vi vil have en fest sammen med jer!” siger Louis til alle fansene.

De synger deres næste sang. ”Still The One” Alle i salen hopper, danser og synger med. Det er en fantastisk oplevelse.

Jeg danser sammen med Louis og Niall. Vi hygger rigtig på scenen. Troede aldrig det ville være så sjovt at stå på en scene. Har lidt sceneskræk. Zayn kommer hen til mig og ligger sin arm om mig og synger imens vi kigger hinanden i øjnene. ”Oh I wish, that was me” Hvor sødt. Da sangen slutter holder vi om hinandens rygge og bukker. Lige som man gør når man har været med til en forestilling og sådan.

Da den næste sang skal til at begynde forlader jeg scenen. Jeg sætter mig ned for jeg føler mig lidt utilpas. Jeg ved ikke lige hvad der er galt med mig, men jeg tror jeg er syg eller sådan noget. Jeg føler mig helt varm over det hele, og føler mig en lille smule svimmel.

”Er du okay?” spørger Harry, da han kommer hen til mig.

”Ja jeg tror bare jeg fik lidt kvalme” forklarer jeg. Uh jeg elsker de øjne! Jeg kunne kigge ind i dem hele dagen lang.

”Godt, men drik lige noget af det her vand” siger han og rækker mig hans vandflaske. Jeg rejser mig op. Måske får hurtigt. Jeg falder sammen.

”Maya” kan jeg hører en stemme sige. Det er Zayn. Hvad er der sket? Jeg kigger op. Drengene står rundt om mig. Jeg ligger ned i sofaen inde i deres omklædningsrum. Hvordan er jeg kommet herind?

”Ja?” siger jeg med en svag stemme. Av. Mit hoved dunker. Kvalmen er tilbage.

”Hent en spand eller pose! Hurtigt!” råber jeg. Jeg holder for munden for ikke at kaste op.

”Her” siger Niall. Han rækker mig en pose. Jeg tager den op til munden. Jeg læner mig til siden så jeg kan brække mig. Hvad er der galt med mig? Jeg havde det da fint nok tidligere. Gudskelov jeg ikke brækkede mig på scenen! Prøv lige at se det for dig! Og så alle de overskrifter i alle blade imorgen! ’Pige kaster op på drengene under deres koncert – se billeder’ Uh hvor klamt. Jeg rejser mig og går hen og smider posen ud. Det skal drenge squ ikke smide ud. Det kan jeg godt selv klare.

”Hvad er der galt Maya?” spørger Zayn. ”Jeg ved det ikke” siger jeg forvirret. ”Jeg fik det bare lige pludselig dårligt” ”Er der noget vi kan gøre?” spørger Niall. ”Ja, har i noget mundskyl eller tandpasta?” spørger jeg og holder min hånd foran min mund. Jeg må have den klammeste ånde lige nu. Bvadr. ”Ja vent lige her” siger Louis. Kort efter er han tilbage med en lille mundskyl. Jeg går ud på toilettet. Jeg ser mig i spejlet. Jeg er helt bleg. Hvorfor er jeg lige pludselig blevet så dårlig? Jeg drikker noget vand. Så tager jeg lidt vand i hovedet. Til sidst tager jeg mundskyl. Jeg går ind til drengene igen. Liam og Zayn er her ikke. Min taske står ved siden af sofaen. Jeg tager den og går mod døren. ”Hvad skal du?” spørger Louis og ser uforstående på mig. ”Jeg tager hjem. I har sikkert andet at tage jer til, og vil ikke presse mig på” jeg går ud af døren. WTF? Min mor og far står og snakker med Liam og Zayn? Oh no not good.

”Maya!” råber min far da han ser mig. De kommer hen til mig. ”Far? Mor? Hvad laver I her?” spørger jeg. Pis de skulle jo ikke vide det her. ”Pierre ringede og sagde at du var her. Og at du ikke havde det så godt. Hvad laver du her?” spørger mor. Hun ser ikke sur eller skuffet ud, men bekymret? ”Jeg ville bare gerne se koncerten mor, vidste jeg ikke måtte. Undskyld” siger jeg og kigger ned i gulvet. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...