Maya - A Crazy Weird Girl {1D}

Maya er en sød pige. Eller det tror hendes forældre i hvert fald. Men hvad de ikke ved, er at hun har mange personligheder. Eller er det facader? Det er ikke til at vide.
Men Mayas mor arbejder i Security i Parken og Forum.
One Direction skal optræde i Forum imorgen, og Maya har en plan. At blive venner med dem. Er det så lige til? Eller vil Maya hellere gøre det på den besværlige måde?

5Likes
11Comments
732Views
AA

3. Koncerten del 1

Maya’s synsvinkel

 

Efter Zayn er gået, er det blevet lidt kedeligt faktisk. Min far er færdig med at snakke med drengene. Så han kommer hurtigt over til mig.

”Hvad så skat?” spørger han.

”Jeg læser bare lidt blade. Hvad skal vi lave nu?” spørger jeg. Håber at vi kan gå en tur rundt på hotellet. Jeg hjælper nogle gange min far på arbejdet. Det er sådan en far-datter ting vi har sammen. Jeg er også tit med mor på arbejdet. Mest fordi det interesserer mig. Tja jeg skal jo bruge lidt insiderviden hvis jeg skal være god til at komme ind backstage.

”Har lidt travlt i dag så vi kan ikke rigtig lave noget sammen. Der er fans udenfor og vi kan ikke lade dem komme ind jo” siger han med et smil. Han ved ikke at jeg nok er den sidste man skal lukke ind til drengene. Men jeg er jo bare den der artige lille pige som aldrig gør noget forkert. FORKERT! Jeg skal nok få det sjovt. Glæder mig helt vildt til imorgen.

 

Da jeg kommer hjem sætter jeg mig op på værelset og tager mit tøj frem til imorgen. Bestående af en sort dragt. Skal jo se sej ud når jeg skal være ninja! Og så ligger jeg lige mit backstage tøj ned i en sportstaske, som er en fed grå rockmama oversize trøje og sorte læderlookbukser.

Da planerne er pakket ned i sportstasken med tøjet, propper jeg tasken nedunder sengen.

Jeg kan ikke sove. Det er så spændende. Jeg kan ikke falde i søvn i flere timer men falder til sidst i søvn.

 

Jeg vågner da solstråler skinner ind af vinduet. Jeg strækker mig og sætter mig på sengekanten. DET ER I DAG DET SKER! Jeg føler mig som et lille barn i en slikbutik. Glæder mig til at se drengene.

 

Jeg tager lidt morgenmad. Så sidder jeg og ser lidt tv. Men koncentrerer mig om noget helt andet. Nemlig koncerten.

 

Flere timer er gået. Og med hver et minut der går, stiger min begejstring. Drengene er inde til koncerten klokken 20. Så der går planen i gang. Min plan går ud på at være så mærkelig og normal som muligt på samme tid. Så lad os se hvor godt det går. Jeg skal også lave noget helt unødvendigt og overdrevet. Det glæder jeg mig mest til faktisk. Jeg tror egentlig jeg er ret mærkelig. Jeg tager den mest besværlige vej. Jeg kunne jo egentlig bare gå ind, hvis jeg tager min mors skilt, men næ nej jeg vil hellere være en ninja! Jeg vil gøre det sjovt og anderledes.

 

Da klokken er 19, siger jeg farvel til mor og far. De tror at jeg skal sove hos en veninde. Jeg tager tasken over skulderen og går ud. Jeg går hen mod Forum. Da jeg kommer et lille stykke derhen af skifter jeg til den sorte dragt. Jeg ankommer til Forum. Der er skrigende fans overalt! Jeg går langs muren og kommer til et stort hegn. Da de to vagter vender sig om, hopper jeg over og tager min nye strømpistol frem. Den har jeg taget fra politibilen der holdt udenfor forum. Hvilket dumt politi. Hvem lader også en politibil stå åben? Den skal jeg nok få det sjovt med. Jeg giver de to vagter et par stød og de besvimer. Det var sjovt. Vent jeg har en tusch i min taske. Nu skal jeg lave sjov med dem. For alle de gange de har kaldt mig sød! Jeg tegner hurtigt overskæg på dum og skriver ’PAYBACK!’ i panden på dem. HAHA. Jeg tager den enes tøj. Så han kun har en hvid undertrøje på og hans boxershorts.Jeg kan jo ligeså godt gøre det originalt. Jeg ser alt for meget tv! Jeg smutter i sikkerhedsdragten. Det er ved at være lidt køligt. Det har ikke været den varmeste dag i dag. Jeg sætter mit krøllede hår op i en hestehale. Jeg går hen til døren og åbner den. Der kommer nogen. Jeg skynder mig at gemme mig i skabet. Da der er fri bane, går jeg ud fra skabet og op ad trappen. Jeg kommer til en dør. Jeg sætter min taske ned og tager tegninger af Forum op. Jeg skal ind af denne her dør og så videre ligeud. Til jeg kommer til en dør for enden af gangen. Det gør jeg så. Jeg kommer ind i et stort rum. En masse mennesker farer rundt. De ligger ikke rigtig mærke til mig. Der er meget larm. Skrigende fans og højt musik. Det er Christopher der er på lige nu. Jeg går videre. Så kommer jeg forbi en masse døre. Der står drengenes navne på den ene. Det må være deres omklædningsrum. Døren går op og ud kommer Zayn.

”Maya?” spørger han forvirret og overrasket.

”Zayn” siger jeg forskrækket.

”Hvad laver du dog her?” siger han og krydser sine arme.

”Øhm ikke noget” prøver jeg at sige men han kan jo tydelig se at jeg har gang i et eller andet. Jeg har jo sikkerhedsvagttøj på. Jeg kan høre en mand råbe. Jeg vender mig om. Det er de to vagter. HAHA de ser sjove ud.

”Jeg er nødt til at løbe!” råber jeg til Zayn, da jeg er ved at flække af grin. Han kigger på de to vagter og kan ikke undgå at grine selv.

Jeg løber ud mod scenen. Det her skal nok blive sjovt. Ind på scenen. Christopher ligger ikke mærke til noget. Men det gør alle de skrigende fans. Hvem ville ikke også flække af grin hvis to vagter, hvor den ene ikke har sin uniform på, render rundt på scenen efter en pige? Og at de har fået tegnet overskæg og at der står ’PAYBACK!’ i panden på dem er da lige prikken over i’et! Christopher synger bare videre. Jeg løber væk fra scenen igen. Da jeg kommer hen til den anden ende af scenen, bliver jeg fanget af en anden sikkerhedsvagt.

”Ok fint jeg skal nok opføre mig pænt” siger jeg og giver op. HAHA nej man. Det er lige blevet så sjovt.

”Du kommer med mig” siger han så. Han hiver mig om backstage igen.

Zayn kan ikke holde op med at grine da han ser mig.

”Maya hvad sker der lige?” siger han med et smil på læben. Jeg træder på sikkerhedsvagtens fod.

”Hygger mig” siger jeg bare.

”Får du også løn for at te dig mærkeligt?” siger han så.

”Nej, at te mig mærkeligt, tja det er et af frynsegoderne” siger jeg og et fnis undslipper mine læber.

De to vagter kommer hen til os. Jeg skal ikke fanges så let. Jeg stikker af og løber ind i omklædningsrummet. Vagterne nåede ikke at se hvor jeg rendte hen. Jeg tror Zayn hygger sig med at se mig lave rav i den. Han er vist ikke så alvorlig som jeg troede. Han har humor.

”Hvad laver du her?” lyder en stemme. Jeg vender mig om og ser Niall.

”Øhm gemmer mig?” siger jeg og trækker på skulderne.

”Skal jeg kalde på sikkerhedsvagterne?” spørger han.

”Nej det er jo dem jeg gemmer mig for” siger jeg drilsk.

”Er du en crazy fan eller sådan noget?” spørger han så.

”Nej, jeg er bare en pige der elsker at lave sjov med sikkerhedsvagterne” siger jeg og flækker af grin. Han skulle næsten have set dem på scenen!

”Du finder ud af hvorfor jeg griner, når du ser alle videoerne imorgen!” siger jeg imens jeg stadig flækker af grin.

”Maya, du er cool nok” siger Zayn da han kommer ind i omklædningsrummet.

”Tak tror jeg” siger jeg og smiler.

”Er du Maya?” spørger Louis mig om.

”Ja hvorfor?” siger jeg og rynker panden. Jeg er holdt op med at grine. Jeg kigger rundt i lokalet. Her er ret fedt egentlig. Her dufter godt af mandeduft, cologne og bare unge fyre.

”Zayn har fortalt om dig” siger Niall og smiler.

”Har han det? Hvad har han da sagt?” siger jeg. Og tager mit hår ud af elastikken.

”Undskyld men det gør ikke noget at jeg lige klæder om vel?” spørger jeg imens drengene bare glor på mig.

”Nej selvfølgelig ikke” siger Niall. Jeg tager sikkerhedsvagtdragten af og også min sorte dragt. Så tager jeg mit tøj op af tasken og tager det på.

Imens jeg tager bukserne på, spørger jeg igen:

”Hvad sagde han om mig? I svarede ikke på mit spørgsmål”

”Han sagde bare at du havde hjulpet med vores bagage på hotellet” Nå ikke andet? Det var da en kedelig historie.

”Nå jeg må hellere smutte, jeg tror snart de er trætte af at rende rundt og lede efter mig” siger jeg og går hen mod døren igen.

”Hvad har du lavet da?” spørgsmålet for både mig og Zayn til at lække af grin igen.

”Det er du nok nødt til selv at se med dine egne øjne” siger Zayn så til sidst, da han har fået vejret igen. Ærgerligt at de ikke havde set det fra første række.

”Okay så vis os det” siger Louis.

Vi åbner døren og stikker hovederne ud, for at se om der er fri bane. Vagterne står og snakker med en dame, der har headset på. De kigger herhen. Vi skynder os at lukke døren. Niall og Louis kigger også lige ud en enkelt gang. Og de lukker hurtigt døren igen.

”De kommer!” siger Louis og begynder at grine. De har nok set deres flotte ansigter. ”Gem dig Maya!” siger Niall og peger hen på toilettet. Jeg når lige ud på toilettet og lukker døren, for 2 sekunder efte kan man høre døren ind til omklædningsrummet gå op.

”Hey drenge, har I set en pige i sikkerhedsvagttøj?” kan jeg høre den ene sige.

”Nej er der noget galt da?” siger Niall, og formår at få det til at lyde meget overbevisende.

”Ok, men sig til hvis hun kommer og generer jer” siger den anden og jeg kan hører døren blive lukket igen.

Drengene begynder at grine og det samme gør jeg.

”I drenge er squ gode nok!” siger jeg da jeg kommer ud fra toilettet.

”I lige måde!” siger Niall.

”Nå men jeg må hellere se og komme af sted, det var hyggeligt at møde jer igen” siger jeg og går hen mod døren.

”Du kan da ikke gå nu. Koncerten er jo først lige begyndt. Bliver du ikke og hører os synge?” spørger Louis.

”Jo det kunne jeg nok godt” siger jeg og smiler.

”Fedest! Men nu ikke flere unoder vel?” siger Zayn.

”Haha skal prøve at lade vær med at løbe ind på scenen med sikkerhedsvagter i hælene, imens I synger!” siger jeg drilsk.

”Gjorde du det?” spørger Niall.

”Ja” siger jeg og kigger ned i gulvet. Hvorfor er jeg flov? Jeg er aldrig flov.

”Var du også dig der har tegnet dem i ansigtet?” spørger Louis.

”Ja var det så slemt?” spørger jeg flovt.

”Nej det er en fed prank, vi elsker at lave pranks. Men vi har ikke lige prøvet at stjæle en sikkerhedsvagts uniform, tegne overskæg på dem og skrive ’PAYBACK’ i panden på dem, og så løbe ind på scenen med dem i hælene” siger Zayn og griner af tanken.

”Nej det var ret sjovt” siger jeg så.

”Gad godt have set det egentlig” siger Niall så.

”Du ser det sikkert på nettet imorgen” siger Zayn. Ja det er sikkert ikke til at undgå. Alle de skrigende fans og deres mobiler fik sikkert det hele på video. De burde egentlig betale mig for at have filmet det. Jeg er lige pludselig blevet kendt.

”Drenge det er snart tid” siger en dame bag døren.

”Så går det løs” siger Louis.

”Ja ærgerligt at jeg ikke kan se det” siger jeg lidt trist. Det ville jo egentlig have været fedt.

”Så kom med. Du kan se det fra scenen af” foreslår Zayn.

Harry og Liam kommer ind ad døren.

”Hvem er hun?” spørger Harry. Han har de smukkeste øjne. Han er da bare lækker! Hvorfor skal de drenge bare se så godt ud? Det er jo herre snyd. Ærgerligt at jeg ikke må date for min mor og far. Sikke noget lort at sige. Jeg gider bare ikke have en kæreste. Jeg vil hellere bare være fri. At kunne gøre hvad jeg vil.

”Det her er Maya” siger Niall.

”Rart at møde dig Maya” siger Harry og tager min hånd.

”I lige måde Harry” siger jeg og smiler. Han kigger bare ind i mine øjne.

”I må hellere se at komme ud til jeres skrigende fans” siger jeg drillende.

”Ja det må vi nok” siger Zayn og holder døren for mig. Hvor er han bare sød.

”Mange tak” siger jeg og går ud. Vagterne får øje på mig med det samme. De tager fat i mig og hiver mig væk.

”Det er fint nok, hun er med os” siger Niall til vagterne.

”I hørte dem” siger jeg hånligt.

”Tak Niall” siger jeg og smiler.

”Sikkerhedsvagter skal da ikke behandle vores venner på den måde” siger han og blinker med det ene øje til mig.

”Jeres venner?” siger jeg. Min plan virker! Han har lige sagt at vi er venner.

”Ja du er vores ven” siger Louis. Fedt.

”Ærgerligt at vi nok ikke kommer til at se hinanden mere” siger jeg og prøver at lyde trist.

”Du må bare komme til London en dag så” siger Harry.

”Ja det må jeg jo så”

”Vi ses efter koncerten” siger Zayn og blinker også til mig. Hvad sker der for at de drenge blinker til mig?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...