Maya - A Crazy Weird Girl {1D}

Maya er en sød pige. Eller det tror hendes forældre i hvert fald. Men hvad de ikke ved, er at hun har mange personligheder. Eller er det facader? Det er ikke til at vide.
Men Mayas mor arbejder i Security i Parken og Forum.
One Direction skal optræde i Forum imorgen, og Maya har en plan. At blive venner med dem. Er det så lige til? Eller vil Maya hellere gøre det på den besværlige måde?

5Likes
11Comments
778Views
AA

2. Hotellet

Maya’s synsvinkel

 

Min plan er simpel. At komme ind til koncerten. Dog bliver den så lidt kompliceret, da jeg ikke har nogen billet. Men det har aldrig stoppet mig før.

Koncerten er imorgen aften. Jeg ved de bor på Hotel Skt. Petri. Min far arbejder der så det bliver en smal sag at komme ind der.

Min mor arbejder som security i Parken og Forum. Så jeg kender til alle procedurerne. Jeg er et geni, hvad det her angår. På trods af min unge alder på kun 17 år, så ved jeg en del, om hvordan man kommer ind til koncerter og sådan. Men det blev kedeligt i mængden. Jeg blev træt af at møde de kendte på samme måde hver gang. Så jeg blev en regelbryder. Sidste gang sneg jeg mig ind backstage under en bil hvor der var lydudstyr i. Jeg var der dagen før showet. Ingen lagde mærke til pigen ovre i hjørnet. Hun var der bare. Og iagttog hver enkel lille detalje.

Jeg rendte rundt, som det passede mig. Jeg gik endda ind i de kendtes omklædningsrum. Det var sjovt. Men denne her gang vil det være anderledes. Det er One Direction. Fem fyre. En mission. At blive venner med dem.

De vil ikke se det komme.

Jeg ligger de sidste detaljer på papiret. Alting skal tjekkes, ned til mindste detalje.

Fordi min mor arbejder i security, så ved jeg hvor alle ind- og udgange er. Jeg ved hvor drengene kommer ind. Jeg ved hvor jeg kan komme ubemærket ind.

Jeg er et geni. HAHAHAH. Ej, ok jeg er ikke ond. Jeg er bare CRAZY! Jeg har altid ønsket at være en crazy fan. Denne gang sker det. Jeg er en god skuespiller. Ingen kender mig. Drengene vil ikke en gang vide hvem jeg er. Det er det der er det sjoveste. Jeg er træt af at være den der søde og artige pige. Den der altid gør hvad der bliver sagt. Den der aldrig gør noget forkert. Ved I hvad? Hende er jeg. Men jeg har også mange andre personligheder. Jeg er en ninja, en klog pige, en badass og endda også den der pige der laver ballade i skolen. De personer er alle sammen mig.  Nogle dage er jeg den ene og andre dage en anden. Det er sjovt.

Ingen kender mig. Jeg er kendt som mange ting. Og nu vil jeg prøve noget nyt. En crazy ninja, der har en mission. At blive venner med One Direction. De vil bare tro jeg er datter af en fra Security. Men ikke imorgen. Min mor arbejder ikke imorgen. Så jeg er ikke inviteret. Jeg er en regelbryder. Security ved at jeg ikke må være derinde, når min mor ikke er der. Så det bliver sjovt. Jeg har altid drømt om at snige mig ind til en koncert, løbe fra vagterne og kysse Justin Bieber. Men nu er det One Direction. Justin Bieber er først om nogle måneder. Så det skal nok nå at ske. Hehe Justin Bieber! Han er lækker!

Jeg ligger sidste hånd på planen, sætter kryds på den indgang drengene kommer ind ad. Og også lige den vej, der er min billet ind.

Jeg går ud fra mit værelse efter jeg har gemt alle tingene væk, så mine forældre ikke finder dem. De stoler for meget på mig. De er dumme. Jeg kan gøre lige hvad jeg vil. De tror jo bare, at jeg er den der artige datter, jeg altid har været. Den pige jeg kun var da jeg var mindre. Men i 6. klasse ville jeg prøve noget andet end at være artig. Det var fantastisk! Jeg fik et rus af at have forskellige karakterer, kan man vel kalde det. Jeg blev den slemme pige i skolen. Men det ved mine forældre ikke, da jeg har sluppet med advarsler. Skolen er dum. De tror man forandrer sig hvis man får en advarsel. HAHA til grin. Så blev jeg den pige, der begyndte at drikke, tage stoffer og røg hash. Det gør jeg ikke rigtig mere. Kun en gang imellem. En af mine gode egenskaber, er at jeg er god til at holde op med ting, dag til dag. Hvis jeg ikke synes det er mig mere, selvom jeg er afhængig, så stopper jeg bare og vender ikke tilbage. Altså når jeg siger jeg ikke vender tilbage, så mener jeg falder i igen, at man gør det fast igen. Man må godt tage det en gang imellem for hyggens skyld. Altså et par gange om året hygge. Ikke hver weekend.

Jeg går ud i køkkenet, hvor min mor står og laver aftensmad.

”Hvad skal vi have mor, det dufter herligt” siger jeg med den mest artige stemme en pige kan have. Det dufter som lasagne.

”Vi skal have Lasagnette skat. Din livret” siger mor med et bredt smil. Tjo det var min livret for nogle år siden men nu er det cheeseburger. Mmmmmh.

 

 

Louis’s synsvinkel

 

Danielle, Eleanor og Perrie flækker af grin. Eleanor spørger så: ”Venter du på det røde?” Hahaha. Niall forhelved’. Han har et bind klistret op på ryggen. Det er den bedste prank jeg har set pigerne lave i lang tid. Men mest fordi det ikke går ud over mig denne gang. For at få mel i hovedet, når man sover, er ikke særlig sjovt.

”Hvad snakker i om?” spørger han og trækker forvirret på skulderne og løfter sit ene øjenbryn.

”Du ligner en der snart får det røde” siger Eleanor. Drengene og jeg siger ikke noget. Vi prøver at holde vores latter inde. Men det formår vi ikke rigtig. Masken ryger og vi flækker alle sammen af grin. Vi kan ikke stoppe med at grine, mest fordi at Niall står og ligner et stort spørgsmålstegn. Han ved slet ikke hvad der foregår.

 

 

 

Niall’s synsvinkel

 

”Haha meget morsomt, har I sat et skilt på min ryg eller sådan noget?”

”Nærmere sådan noget” griner Perrie. Jeg går ud i gangen for at finde ud af hvad de griner af. Jeg vender ryggen til spejlet og ser til min overraskelse at der sidder et bind på min skulder. Haha god prank piger. Jeg ved ikke hvad det er vi har gjort mod de piger. De opfører sig som.. OS! :D Jeg tror vores små drillerier og sjove humor har smittet af på dem.

Jeg går ind til dem i stuen igen.

”Haha det var faktisk ret sjovt” siger jeg.

”Ja det var. Nå men hvad skal vi lave i dag?” spørger Harry.

”Tjo vi skal snart af sted” siger Liam.

Nå ja vi skal snart flyve til Danmark. Vi skal holde koncert imorgen aften. Jeg glæder mig faktisk ret meget.

”Ja vi skal køre om en halv time. Vi skal med flyet kl 12” siger Louis imens han kigger på sit ur.

 

Vi sidder i flyveren og er på vej til Danmark.

 

 

 

Maya’s synsvinkel

 

Efter at have spist går jeg en tur. Jeg skal da lige besøge ’min far’. Han arbejder om aftenen og om natten nogle gange. Han er den person man skal have fat i hvis der er problemer på hotellet.

Jeg kommer til hotellet og bliver lukket ind. Dørmanden kender mig godt, og han fortæller mig at min far lige er ved at lave noget, så han kommer om ikke så længe.

Jeg får øje på nogle genkendelige ansigter. Det er dem. De står med deres bagage. Piccoloen ser ud til at overanstrenge sig. Jeg går hen til ham og spørger om han skal bruge lidt hjælp. Jeg tager to kufferter og hjælper ham med at bære dem op på drengenes værelse.

”Tak for hjælpen” siger han.

”Det var så lidt, har du set min far?” spørger jeg ham om.

I det øjeblik dukker der nogle drenge op i døren.

”Tak for hjælpen. Og hvem er du så?” spørger Zayn.

”Jeg ville bare hjælpe ham. Jeg er ikke nogen speciel” siger jeg så og kigger ned i jorden. Klassisk! Uh jeg er god. Jeg er jo ikke genert.

”Du skal ikke være genert” siger han og smiler.

”Nå men jeg må hellere smutte, vi ses Phillipe!” råber jeg og går ud af deres værelse.

”Hov vent, jeg fik aldrig dit navn!” råber Zayn efter mig.

”Maya. Mit navn er Maya” siger jeg og vinker.

”Hyggeligt at møde dig Maya. Mit navn er Zayn” siger han, da han er kommet hen til mig. Jeg trykker på elevator knappen. Døren åbner sig og jeg går ind i den.

”I lige måde Zayn” siger jeg og smiler.

 

 

 

Zayn’s synsvinkel

 

Wauw hun var da noget for sig selv. Hun så rigtig sød ud. Meget genert. Det har jeg ikke oplevet i lang tid. Folk plejer altid at være sådan helt IH ÅH og AH. Når de ser os. De skriger og er altid så klistrende hvis man kan kalde det det. Jeg elsker mine fans. Men nogle gange savner man bare at kunne lære folk at kende og blive venner. Og at de kan lide mig for Zayn og ikke Zayn Malik 1/5 One Direction. Hende her var normal. Jeg håber jeg ser hende igen, hun er sikkert en rigtig sød person.

 

 

 

Maya’s synsvinkel

 

Zayn ser meget godt ud. Billeder af ham er intet sammenlignet med at se ham in real life! Han er jo bare indbegrebet af lækker! Han må squ gerne være min kæreste. Det vil jeg ikke have noget imod. Glæder mig så meget til imorgen.

Jeg går ud af elevatoren og ind i lobbyen. Min far står og snakker med 4 drenge. Det er selvfølgelig de andre drenge.

”Så hvis der sker noget så ringer i bare herned” siger han. Han kigger op og får øje på mig. Drenge vender selvfølgelig deres hoveder og kigger på mig. Helt ærligt. Har i ikke set en pige før? I ligner i hvert fald noget der virkelig studerer mig, som om I aldrig har set noget lignende.

”Kom lige” siger jeg til ham. Han undskylder drengene og kommer hen til mig.

”Jeg ville bare give dig den her” siger jeg og giver ham en lille chokoladebar. Det gør jeg en gang imellem. Min mor vil ikke have at mig og far spiser chokolade. Så vi plejer at gøre det i smug på hotellet.

”Tak skat. Jeg er nødt til at gå tilbage nu” siger han og går hen mod drengene igen. Jeg kigger hen på dem. De står bare og kigger på os og snakker.

Min far går hen til dem igen. Jeg sætter mig hen i en af sofaerne og venter på ham. Jeg tager et blad og begynder at læse.

 

 

 

Liam’s synsvinkel

 

Vi står med en mand som fortæller os vi skal ringe til ham hvis der er problemer. Jeg tror han står for sikkerhed eller sådan noget. Pludselig kigger hen væk. Hvad har fået hans opmærksomhed. Af ren refleks kigger mig og drengene hen i retningen, ham mandens blik er rettet mod. Der kommer en pige hen til os. Manden undskylder. Kender han hende? Er hun en fan der vil have en autograf?

Manden kommer tilbage til os.

”Undskyld, nå men hvis I mangler noget så siger i bare til” siger han så. Vi nikker og kigger hen på pigen. Jeg havde ellers regnet med at han kom hen og spurgte om hun måtte få vores autografer. Vi er jo One Direction. I stedet går hun hen og sætter sig i en af sofaerne og læser.

”Hvem var det?” spørger Louis. Jeg tror vi alle er interesseret. Hvad ville hun mon egentlig?

”Det er min datter” siger manden og smiler stolt.

”Hvad ville hun?” spørger jeg.

”Hun kom bare med en lille ting til mig” siger han lidt hemmelighedsfuld.

 

 

 

Maya’s synsvinkel

 

”Maya?” kan jeg høre der bliver sagt.

 Jeg kigger op. Det er Zayn igen.

”Ja?” siger jeg og kigger ind i hans brune øjne.

”Er du her for at hjælpe med at læse bladene?” siger han og griner lidt. Det var faktisk et sjovt spørgsmål.

”Ja det er god løn” siger jeg med et smil.

”Fedt. Hvad laver du her egentlig?”

”Jeg chiller bare kan man vel kalde det”

”Hvem gider chille i en lobby?” siger han og sætter sig ned i sofaen overfor.

”Mig. Du har dine hobbyer og jeg har mine” siger jeg med et drilsk smil.

”Det har du ret i” siger han så. Det lukkede munden på ham. Der bliver pludselig kaldt på ham og vi kigger begge hen mod personen der kalder. Det er Harry.

”Nå farvel Maya” siger Zayn.

”Ja farvel Zayn” siger jeg og vender tilbage til bladene.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...