Uvidenhed

Anne er blot 15 år gammel, og allerede hadet af forældre og klassekammerater. Hendes forældre mener at hun er ude af kontrol, men det bekymre ikke Anne, selvom hun gang på gang får stuearrest. Nicklas, er drengen i Anne's hjerte, men problemet er at Nicklas og hende er i den uendelige vennezone, og Nicklas ikke bemærker nogen af Anne's tydelige tegn. Uvidenhed er slemt.

2Likes
0Comments
1053Views
AA

6. Sex, stoffer og Alkohol

"Jeg gider dig ikke mere, kom i behandling din møjkælling, du er ikke en god rollemodel for dine børn, så skrid i behandling med dig." Ordene kom inde fra køkkenet, og de blev råbt så højt, at Anne troede, at man kunne høre dem i hele byen. Ordene kom fra Anne's søsters mund, og den som modtag de ord var Anne's mor. Hun var endnu engang kommet hjem fuldkommen stiv, og kunne ikke lave mad, tale, tænke eller noget. Anne synes, at hun var en forfærdelig mor, men hun levede da med hende, nogen gange kunne det være godt, med en mor som brugte hele eftermiddagen på at drikke, altså Anne fik da liv til at gøre, hvad der passede hende, bortset fra hvis hun kom forsent hjem, så faldt hammeren. Men Anne hun kunne (hvis hun ville) leve et liv med sex, stoffer og alkohol, men heldigvis var Anne bare lidt mere fornuftig end hendes mor. Anne havde også mere vigtige ting at bekymre sig om...Nicklas. Hun kunne mærke, hvor meget Nicklas egentlig havde været der for hende, hun manglede ham meget, men lige nu ville, hun måske virke svag, hvis hun kom krybende tilbage til ham, og bad ham om tilgivelse, og om at han skulle tilgive hende, for alle de fejl, som hun havde begået, fordi måske havde Anne ikke begået en fejl, måske havde hun gjort det rigtige, men hvordan vidste hun det, hvad nu hvis det var noget, som hun bildte sig selv ind? Dagene gik, og Anne begyndte at føle sig mere og mere alene. Alle de dårlige minder hun havde haft kom tilbage til hende. 

Anne havde aldrig været den lille tøse pige, som sad ovre i hjørnet og legede med dukker, hun elskede at være sammen med drengene, og spille fodbold, hockey, basket, og hvad de ellers fandt på. Anne kunne huske engang, hvor hun var kommet i skole, hun var lige startet i 3 klasse på en helt ny skole. På hendes gamle skole, havde hun været populær, fordi art drengene synes, at hun var sej, og at hun havde kort hår, det var bare det bedste, men den nye skole var fuldkommen anderledes. Børnene på skolen var meget mere "fremme i skoene" end Anne var. Hun kunne huske en dag, hvor hun havde taget sine splinter nye pokemon kort med, og hun ville vise dem til en dreng i klassen. Hun kom hen til ham, og spurgte om han ville være med til at spille. Drengen grinte af hende, og tog kortene og smed dem ned på gulvet, og trampede derefter på dem med hans store støvler. Kortene blev fuldkommen ødelagt, og Anne begyndte at græde, og så grinte de alle sammen bare endnu mere af hende. Dem på den nye skole var snoppede, dumme og prøvede at blive alt for hurtigt store. Hun kunne huske, at der var en pige i klassen, som gik i meget nedringede trøjer (i 4 klasse), og hun havde haft noget med alle drenge, og hun havde også hørt, at der var flere drenge fra de store klasser, som havde rørt ved hende, og at hun havde gjort seksuelle ting med dem på toiletterne, og der gik også et rygte om, at hende og en anden pige havde rørt heftigt ved hinanden, og havde snavet nede i omklædningsrummet. Anne var lidt bange for hende dengang, hun kiggede også underligt på Anne, og Anne var bange for, at hun en dag skulle være alene med hende, og så uheldig som Anne var kom den dag. De skulle lave gruppearbejde i klassen, og deres lærerinde bad hende og Yrsa (pigen) om at gå ned og arbejde i gymnastiksalen. Anne kunne huske, at de var kommet derned, og så havde Yrsa sat sig meget tæt opad hende, og havde rørt hende mellem benene, og havde prøvet at tage tøjet af hende. Anne var meget bange, og hun havde løbet væk fra Yrsa, og var løbet hele vejen hjem, hvor hun havde sat sig på værelse og grædt. 

Anne havde oplevet nogle forfærdelige ting, men at undvære Nicklas, gjorde bare at alle minderne kom tilbage, og det gjorde Anne mere nedtrykt. Anne kom i skole igen efter nogle dage, og den første hun ser er selvfølgelig Nicklas, hvorfor kunne det dog ikke være en hvilken som helst anden. Det var svært at se, at det var Nicklas, han så fuldkommen anderledes ud, han lignede nærmest Elias. Det sorte hår var klippet, og sad på hovedet med en hel del voks, så selv om han rystede med hovedet ville det ikke flyve nogen steder, og hans sorte tøj var væk, han gik som om han var en lille kopi af at mode magasin. Hvad var der sket, og var det overhovedet min bedsteven (og forelskelse) der fik rundt der? Nej det kunne det nærmest ikke være. De gik hen imod mig, og da de gik tæt forbi mig, kunne jeg mærke Maria's blonde hår ramme mit ansigt, og den dyre Gucci parfume slå igennem luften. Det var som om, at jeg var usynlig, og nu åbenbart også overfor Nicklas? Jeg kiggede på dem, og så Maria placere sine bøger i favnen på Nicklas, hvorefter hun hviskede ind i hans øre, og KYSSEDE HAM?!?! Der kom et stik dybt ind i mit hjerte..jalousi..jeg vidste hvordan det her skulle ordnes...jeg skulle løbe over til hende, og rive hendes perfekte blonde lokker ud af hendes lille prinsesse hoved....Nej Anne...lad som ingenting, og lad det gå. Nicklas smilede lidt, og gik derefter over til Maria's plads med hendes bøger, og trak stolen ud inden, at hun satte sig på stolen. Hvad pokker var han hendes lille tjener? Og hvad var det for et kys? Var de sammen? Sådan rigitgt?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...