Uvidenhed

Anne er blot 15 år gammel, og allerede hadet af forældre og klassekammerater. Hendes forældre mener at hun er ude af kontrol, men det bekymre ikke Anne, selvom hun gang på gang får stuearrest. Nicklas, er drengen i Anne's hjerte, men problemet er at Nicklas og hende er i den uendelige vennezone, og Nicklas ikke bemærker nogen af Anne's tydelige tegn. Uvidenhed er slemt.

2Likes
0Comments
1154Views
AA

7. Laila

Der var ikke tid til andet. Hun blev nødt til at tale med Nicklas, også selvom hun ville blive sur og ked af det, det var nødvendigt, ellers ville hun bare tælnke dårlige tanker, og det orkede hun ikke! Men hun vidste ikke om lige nu var det rette tidspunkt, han så jo ud som om han havde "travlt." Nejnej...hun måtte tale med ham nu selvom det var foran Maria og hele slænget. Hendes krop føltes tung på hendes fødder, hun vidste om, hun overhovedet gjorde det rigtige, men det var nødvendigt at gøre det her og nu. "Nicklas må jeg tale med dig?" Ordene blev svunget ud i luften med Anne's rystende stemme. Nicklas kiggede stift ned i bordet, men lod blikket glide op, så han så direkte ind i øjnene på Anne, og så nikkede han endelig. Han gik med hende ud på gangen, og de stilte sig op ad væggen. "Nicklas jeg vil bare gerne have afklaret vores situation?" Nicklas kiggede ned i gulvet. "Hvad er der at snakke om..jeg skal bare have noget tid alene." Anne nåede ikke, at sige noget før, at Nicklas drejede om på hælen, og gik over til Maria, som nu var kommet ud på gangen. Da han nåede over til hende, lagde hun armene omkring hans nakke, og Anne kunne høre, at hun hviskede. "Lad ikke den billige tøs lege rundt med dig." Derefter landede hendes læber på hans, og et langt kys kom. Anne kiggede ned, og kunne mærke tårer, hun kunne ikke det her mere, også fordi at hun så, at han kyssede med hende, og nu trak han hende væk, så ingen kunne se dem, det var både en god ting, men samtidig også en dårlig ting. God ting fordi så behøvede Anne ikke se på dem, og den dårlige ting hun vidste jo godt hvad de lavede, og hun ville ikke have at det skete, hvorfor lige Maria, det var dog det værste.

 

#Hejsa Anne<3 Ved godt vi ikke snakker så meget sammen, men vil du med til en lille fest i aften? Knusser fra Laila# Laila var en pige fra Anne's parallel klasse, og de havde kun snakket sammen 2 gange, og den ene gang havde det været om lektier, men den anden gang, der havde de faktisk talt, som om at de var veninder, hvilket ikke skete så tit for Anne, da det ikke var veninder hun havde flest af. Anne skrev i længere tid med Laila om festen, og hun endte med at sige ja, og Laila lovede at hun ville komme over og hjælpe hende med både tøj og make up, og det var Anne meget taknemmelig for, fordi hun ikke vidste særlig meget om det.

 

Diiiiiiiiing Dooooong. Klokken på døren ringede, og Anne løb ned af trappen, og åbnede døren. Det var Laila.Hun var nu en flot pige. Langt blond hår (Lignede lidt Maria faktisk) blå øjne, mange former, hun havde den ultimative drømmekrop. Der var mange der havde sagt, at hun var billig nu, men Anne troede ikke rigtig på det.

"Hej Anne godt at se dig." Laila's stemme var sød og kærlig, og hun gav Anne et blidt og kort kram, og det blev Anne lidt overrasket over, da der aldrig havde været en, der vill kramme hende, og især ikke en pige. Anne og Laila gik op på Anne's værelse. Anne's hus var ikke særlig stort, men alligevel havde hun fået et af de største rum i huset. "Hvad skal du så have på?" "Jeg har ikke rigtig noget.." Anne kiggede ned i gulvet, da hun var lidt flov over det. "Så er det godt, at jeg har en kjole med, som du måske ville have på." Sagde Laila, og tog den dejligste korte, stramme, sorte kjole frem. "Wow hvor er den flot!" kom det fra Anne's mund. Laila grinte, og rækkede Anne kjolen. "Her..prøv den."

Anne hoppede hurtigt i kjolen, og den sad som strøget på, den sad virkelig flot på hende. Laila kiggede på Anne med åben mund. "Hold da op...hvor er du køn i den" sagde hun smilende, og hoppede lidt glad op og ned. Anne gik over til spejlet, og lod det røde hår falde ned af ryggen. Laila tog fast rundt om Anne's hår, og tog det om på hende ene skulder, og smilede til hende i spejlet. "Jeg ville gerne have noget hår som dit, det er helt fantastisk flot til din hud." Anne blev glad, og smilede til hende. Anne havde altid ønsket sig det blonde hår, som Laila havde. Tiden gik hurtigt, og de sad bare og snakkede om alt muligt, og det var nærmest som om, at de var veninder...og måske bedsteveninder, men det var nok ikke det Laila tænkte, men måske en mulig veninde, fordi hun var sådan en veninde, som Anne havde i tankerne.

"Nu er klokken 21.00, så vi kommer klædeligt forsent" sagde Laila lige inden hende og Anne gik ind i den store Villa, hvor festen den blev holdt. Drengen som holdte festen hed Marco. Anne mødte Marco i døren lige da de trådte ind, han stod der, og så så perfekt ud. Han havde blond hår, grønne øjne, han var kun lidt højere end Anne, og han havde flotte, hvide tænder. "Hey girls" sagde han, og smilte stille. "Laila min pige..hey...og du er?" sagde han, og kiggede på Anne med de store grønne øjne. "Det er Anne, min nye bedsteveninde" sagde hun med et smil, og lagde en arm omkring Anne. "Jamen goddag..Marco er navnet..kontakt hvis du har brug for noget..hvad som helst" sagde Marco, og kyssede Anne's hånd, og sendte et charmerende smil, og gik over til nogen drenge der stod ved DJ'en. OMG..aftenen kunne den blive meget bedre?! En ny bedsteveninde, og en ufattelig lækker dreng som flirtede med hende, det var så uvirkeligt det hele.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...