Uvidenhed

Anne er blot 15 år gammel, og allerede hadet af forældre og klassekammerater. Hendes forældre mener at hun er ude af kontrol, men det bekymre ikke Anne, selvom hun gang på gang får stuearrest. Nicklas, er drengen i Anne's hjerte, men problemet er at Nicklas og hende er i den uendelige vennezone, og Nicklas ikke bemærker nogen af Anne's tydelige tegn. Uvidenhed er slemt.

2Likes
0Comments
1063Views
AA

8. Det der kærlighed....

Festen havde været igang i lang tid, og Anne havde haft en helt vildt skøn aften med Laila, og havde mødt en masse nye mennesker, som virkede til at kunne lide hende, og der var faktisk mange drenge, som havde sagt, at hun så godt ud, og at hun bare skulle sige til, hvis hun havde brug for "noget", og selvfølgelig vidste Anne godt, hvad det var de mente med det, og det var da smigrende, men altså hun havde stadig følelser for Nicklas, også selvom han havde noget kørende med Maria, det gjorde ham jo ikke mindre charmerende. Men en dreng havde det dog lykkedes, at skabe opmærksomhed ved Anne...nemlig Marco. Anne gik ud på den lille altan, og satte sig på den lille sofa, som stod der. "Anne..hey..jeg vidste ikke der var nogen." Marco's stemme var let genkendelig, og Anne vendte hovedet med det samme, og var bange for at hendes smil afslørede hende."Marco..øhh..vil du være alene eller?" Anne's stemme rystede, og hun begyndte at rejse sig op, da hun synes, at situationen var meget pinlig. Marco gik hen til Anne, som nu stod lænet op af hegnet. Han lagde sin hånd på Anne's kind, og kiggede hende dybt i øjnene. "Jeg vil være alene..med dig." Anne nåede ikke at sige noget før at Marco's læber ramte hendes. Anne kunne ikke tro det, han kyssede hende, den lækre, dejlige, søde og fantastiske dreng stod og kyssede hende, det var det bedste nogensinde.

"BEDSTE FEST NOGENSINDE" Anne skreg det ud i rummet på Laila's værelse, hvor hun skulle overnatte til dagen efter. Laila kiggede på hende, hun vidste ikke noget om kysset, men måske ville Anne fortælle det her i aften, det er jo det bedsteveninder gør...OMG..det havde Anne drømt om at tænke i så lang tid. "Okay..hvad synes du så om Marco?" spurgte Laila nogen timer efter, da de lå ved siden af hinanden. "Han er virkelig sød" svarede Anne, og prøvede at holde smilet inde, selvom hun stadig kunne mærke Marco's læber. "Ja han er sq en dejlig en...og jeg er glad for at være hans kæreste." WHAT!?! KÆRESTE!! Anne kiggede chokket ned i gulvet. Marco var kærester med Laila?! Anne havde kysset med Marco, og Laila var hendes bedsteveninde. Hvad skulle hun gøre, det her var jo fuldkommen sindssygt, men en ting var sikkert. Laila skulle ikke vide noget om det kys! "Ej vidste du ikke at jeg var kærester med ham?" spurgte Laila, og kiggede ned på Anne, som lå på en madras ved siden af Laila's seng. Anne rystede bare kort på hovedet. "Du har vel ikke snavet rundt med ham?" sagde Laila, og grinte. Anne grinte bare med, men kiggede derefter ned i madrassen, men hun gjorde det ikke specielt længe, da Laila ikke skulle tænke det forkerte..eller det rígtige....urghh..hun skulle bare ikke vide det!

Anne sad nu hjemme på sit værelse. Hun havde været sammen med Laila i lang tid dagen efter, de havde siddet og snakket, grinet og andre ting som piger gør, men Anne havde selvfølgelig ikke sagt et ord om det hemmelige kys. Til festen havde Anne fået Marco's nummer, og hun havde tænkt sig at ringe til ham, og få det hele på det rene, og spørge ind til hvorfor han havde kysset hende, når han var sammen med Laila. #Hey Marco. Det er Anne. Tænkte på om du ville hænge ud idag?# Anne sendte beskeden, og gik videre med at kigge sig i spejlet. Hun var begyndt at gøre mere ud af sig selv efter festen. Hvis drengene godtkunne lide hende, når hun var lidt dulletop, så hvorfor ikke gøre det hver dag, og få en masse opmærksomhed fra det modsatte køn. Hun satte børsten i håret, og redte det lange røde hår. Mobilen bibbede. #Søde..hej..jo klart det lyder fedt..Laila er lige taget afsted så det lyder fedt..kom over til mig, du har jo adressen..see you<3# Omg...Laila havde været ovre hos Marco, hvad havde de sagt til hinanden, havde Marco fortalt noget om kysset, og hvad havde de lavet, hvis han ikke ahvde sagt noget? Anne skyndte sig at klæde sig på, men hun stod, og tænkte lidt over, hvad hun skulle tage på, fordi hun ville jo ikke skuffe Marco. Hun tog en nedringet top på, som hun engang havde fået af sin mor, og nogle små shorts, selvom det ikke var særlig varmt udenfor. Hun kunne gå over til Marco, da det ikke var mere end 3 gader væk. Tænk at hun aldrig havde set ham før, de boede så tæt på hinanden, og havde alligevel aldrig mødt hinanden, og deres familier var så forskellige. Marco's familie var meget rig og så var de en rigtig kernefamilie, og så var han enebarn, og Anne's familie...ja de var lige det modsatte. Anne nåede om til døren på den store villa, og lod hendes hånd banke på. Marco var der straks, og åbnede døren, som en rigtig gentleman. De gik op på Marco's værelse, og satte sig på Marco's seng. De sad, og snakkede kort. "Hvad skulle Laila her?" spurgte Anne smilende, fordi hun ikke ville have, at han skulle tro, at hun var jaloux eller, at der måske var noget galt. "Ikke så meget..hun havde bare glemt noget" svarede han, og Anne så Marco's fod diskret skubbe noget ind under sengen, men hvad det var nåede hun desværre ikke at se, fordi det kunne måske give et lille hint om, hvad Laila rigtigt havde lavet. Anne ville rigtig gerne have en masse at vide af Marco, men åbenbart var det ikke snakken Marco var ude efter. "Nå men altså jeg..." Anne kunne ikke få et ord mere ud. Marco havde placeret sine læber på hendes, og sad nu halvvejs lænet over hende, med munden ved hendes. Han trykkede hende ned mod sengen, og Anne vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre. Tankerne fløj gennem hendes hoved.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...