freinds comes first

Isabella er rigtig gode venner, eller faktisk bedste venner med chris fra hendes klasse. En dag starter der en ny pige i deres klasse, som har det flotteste, lange, sote hår. Det første Isabella lægger mærke til ved hende, er hendes mørke øjne, helt sorte øjne. I frikvarteret siger hun det til Chris, men han høre ikke efter, han er optaget af den nye pige, som var hun et computer-spil. I denne histiorie kan du opleve både drab og kærlighed.

1Likes
0Comments
336Views
AA

3. Det mørke i hendes øjne

Du må gerne sætte dig ned ved siden af benny, helt nede bag ved:" siger christian, med en høj stemme. Og forresten, du skal måske lige sige hvad du hedder? Jeg hedder Mørke:" siger hun med en uhyggelig stemme. Hun kikker op igen, for at se hvor Benny sidder, må jeg ikke hellere sidde ved siden af ham der, hun peger på Chris? Nej ikke tale om, du sætter dig ned ved siden af Benny:" siger Christian! Hun kikker op på ham, der går 2 sekunder, før han så ser ud i klasse-værelset igen. Isabella, du sætter dig ned ved siden af Benny, så Mørke kan sidde ved siden af Chris. Han blinker ikke imes han siger, det er sådan lidt uhyggeligt. Jeg kan se på resten af klassen, at de også syntes det er lidt uhyggeligt, bortset fra Chris, han sidder bare og savler. Han er sikkert glad for at hun skal ned og sidde ved siden af ham. Jeg flytter mig og mine ting ned ved siden af Benny. Da jeg har sat mig, går mørke ned og sætter sig ved siden af Chris. Vreden brænder inden i mig, jeg får bare lyst til at råbe ud over det hele, men det for jeg nok skæld ud for. Resten af dagen sidder de faktisk bare og hvisker og skriver små breve til hinanden. De provokere mig helt vildt.

Hvad havde du gang med hende der Mørke idag:" spørger jeg chris, sådan lidt surt. Ikke noget, hun er bare en mega lækker pige, man ikke kan få øjnene fra, det er ingen ting søde? Jeg ser surt på ham:( Ingen ting, du sad og flirtede med hende, altså man skulle tro at i var kærester? Slap dog af, du har bare været sur hele dagen, jeg er bare lidt sød og tage godt imod den nye pige:" svarer han med en stemme jeg ikke rigtig forstår? Måske lidt for godt, hvisker jeg for mig selv. Ej seriøst, nu stopper du, du er bare mega jaluex over at jeg måske har noget med hende. Ja og hvad så hvis jeg er:" råber jeg. Er du forelsket i mig:" spørger han lidt dumt? Nej squ da, hvad tror du selv? Jeg vender mig om og går hjem. På vej hjem møder jeg Mørke, hej råber jeg, men hun svarer ikke, hun går båre videre. Hun er på vej ind i skoven? Jeg følger efter hende, hun har sikkert ikke opdaget mig. Jeg løber ind i skoven og gemmer mig bag et træ. Jeg kikker mig omkring, men jeg har vidst mistet hende. Da jeg går tilbage, mærker jeg pludselig en ånden i min nak. Jeg vender mig om, og der står mørke med sit lange sorte hår og kjole, men der er noget helt anderledes. Hun er helt våd, hel klam og fugtig. Hun har hænderne omme på ryggen, men trækker dem frem. I hendes ene hånd har hun den største kniv jeg nogen sinde har set. Hun kikker op, og jeg ser det mørke i hendes øjne. Jeg begynder at svede, eller at gå i panik. Jeg ved at hun vil slå mig ihjel, så det er bare med at komme væk. Jeg sætter lige så langsomt i løb, men efter hånden begynder det at gå hurtiger og hurtiger. Hun løber ikke after mig, men lige pludelig er hun foran mig, som om hun har transporteret sig. Jeg tror jeg er oppe i mod en dæmon?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...