freinds comes first

Isabella er rigtig gode venner, eller faktisk bedste venner med chris fra hendes klasse. En dag starter der en ny pige i deres klasse, som har det flotteste, lange, sote hår. Det første Isabella lægger mærke til ved hende, er hendes mørke øjne, helt sorte øjne. I frikvarteret siger hun det til Chris, men han høre ikke efter, han er optaget af den nye pige, som var hun et computer-spil. I denne histiorie kan du opleve både drab og kærlighed.

1Likes
0Comments
340Views
AA

2. Den nye pige

Hvad så røde:" råber Chris til mig, så næsten hele byen kan høre det. Jeg blive kaldt røde fordi jeg har sådan noget orange-rødt hår. Jeg råber bare hej tilbage. Glæder du dig til at se den nye pige idag:" spørger Chris sådan lidt dumt, når han godt ved jeg vil svare ja? Ja selvføglelig gør jeg det, din klaphat:" svarer jeg tilbage. Slap dog af, hvem har tisset på din sukker mad? Ingen, jeg gider bare ikke have Historie i 4 timer idag:" siger jeg surt. Da vi kommer ind i klassen sidder alle bare helt stille, underligt det er altid larm når vi kommer? Chris hvisker stille til mig:" jeg tror vi er gået ind i det forkerte klasse-værelse? Jeg tror de her har eksame? Jeg kikker på Chris:" Hvorfor sagde du ikke det noget før, nu har vi forstyret dem i det vigtiste øjeblik i deres liv. Jeg lukker døren også begynder jeg at grine, altså grine helt vildt, så Chris også begynder at grine, han siger at jeg har et mega sjovt grin. Da vi kommer ind i den rigtige klasse, er mit grineflip sådan næsten væk. Vi går ned til vores pladser og venter på at vores historie lære kommer, med den nye elev. Chris puffer til mig, jeg tror hun er grim:" hvisker han. Jeg kikker underligt på Chris, det er bare typisk ham at sige så noget, så jeg vælger at lade være med at svarer.

 Heej børn:" råber Christian vores lærer. Jeg har en ny pige med til jer idag, griner han. Han har virkelig den dårligste humor. Jeg kikker over på Chris, han er bare fuldt koncentraret, hans øjne er kun på pigen. Jeg bliver lidt vred, når han har sagt at hun sikkert var grim, jeg håber ikke det er jalusi der er ved at sprede sig i min krop. Jeg kikker på piger, hun har langt, flot, sort hår. Hun har en lang hvid kjole på og har ingen sko på? Hun kikker ikke op, hun kikker bare ned i jorden. Men lige pludselig, med et ryk kikker hun op. Jeg nåede lige at se hendes ansigt. Hun er faktisk en rigtig smuk pige, men der er et eller andet ved hendes mørke øjne jeg ikke kan lide.Hun ser ond ud, ej det er nok bare min jalusi der kommer. Jeg ser på Chris, hans mund står bare på fuld gap, Jeg ved hvad det betyder, eller DSV ved jeg hvad det betyder, hun er lækker.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...