All I want is you

När Emma, 17 år, går på sin första konsert för att se sina största idoler One Direction live händer något som hon aldrig hade trott! Emmas liv förändras snabbt! Emma älskar sitt liv men börjat tvivla på om hon verkligen kan klara av det här.

5Likes
7Comments
899Views
AA

1. Love at the first sight

Vad är klockan? var det första jag tänkte när jag vaknade. Jag kollade på klockan. Tur, den var bara nio. Idag skulle bli den bästa dagen i mitt liv. Jag och min bästa kompis Sara skulle gå på One Directions första konsert i Sverige någonsin! Vi var sjukt taggade! Vi hade längtat efter det här i över ett halvår nu! Sara hade tydligen en kusins kompis som jobbade på globen där konserten skulle va så han hade fixat platser längst fram! Jag tog fram min mobil och skrev ett sms till Sara:

"Är vaken nu, när ska vi ses?"

Jag fick snabbt svar från Sara:

"Jag ska bara äta och göra mig i ordning, kan jag komma över om en timme eller?"

"Klart, ses snart" Svarade jag och gick upp ur min säng. Jag gick bort mot garderoben, men stannade framför den stora spegeln som hängde bredvid min säng. Mitt långa svarta hår, som vanligtvis brukar vara rakt var i en ända stor knut och mina stora bruna ögon var inte alls så fina som de brukar vara, de såg väldigt trötta ut. Jag drog på mig ett par jeans och en vit t-shirt och gick ner till badrummet och tvättade ansiktet och borstade ut min långa hår. Nu såg jag i alla fall helt okej ut. Jag gick ut i köket.

"God morgon gumman" sa mamma.

"God morgon mamma" svarade jag.

"Du kommer väl ihåg vad som händer idag?" frågade mamma.

"Nej du vet jag har räknat ner till det i över ett halvår, men jag har glömt det nu..." sa jag med en ironisk röst

Mamma suckade.

Jag öppnade kylen och tog ett glass mjölk.

"Ska du inte nåt mer?" frågade mamma.

"Chilla, jag ska!" svarade jag lite små surt och bredde en macka och slukade den på några tuggor. Jag var nog ganska hungrig ändå, så jag bestämde mig för att ta en till. När jag hade ätit upp gick jag upp och klädde på mig. Eftersom Zayn är min favorit i 1D hade jag beställt en varsity jacket som jag skulle ha på mig på konserten. Den var röd med vita armar och det stod ett Z på vänstra bröstet.

Det ringde på dörren. Det måste vara Sara, tänkte jag och sprang ner för att öppna.

"Heeej!"

"Heej Sara! Vad fin du är!"

"Tack du med Emma!"

Sara och jag var väldigt olika till utseendet, Sara hade ganska kort, ljusblont, ja nästan vitt hår och lysande blågröna ögon. Hon var väldigt söt. Hennes favorit var Louis och därför hade hon såklart en blå och vit randig 3 kvarts tröja och ett par röda jeans. Vi gick upp till mitt rum och sminkade oss och fixade håret till One Direction på hög volym!

Några timmar senare var det dags att åka! Vi satta oss i bilen och mamma körde i väg mot Globen! Vi satt helt tysta hela vägen, jag tror att vi båda var väldigt nervösa, men samtidigt sjuk taggade! Jag kunde inte fatta att vi skulle få se de live!

20 minuter senare stannade vi utanför Globen. Klockan var bara fyra och konserten skulle inte börja för en klockan sex, men vi ville var där innan för att kanske få chansen till att träffa killarna. Vi gick in i den gigantiska Globen! En bit från ingången fanns ett bord där de sålde lite 1D prylar så vi gick och kollade. Vi bestämde oss för att gå tillbaka dit efter konserten och köpa det vi ville ha, så behövde vi inte hålla reda på det under konserten. 

2 timmar senare var det dags! Vi gick in och gick längst fram till våra platser! Jag kollade bak, hela arenan var fylld med tjejer, det här skulle bli grymt! Helt plötsligt sätts musiken på och in kommer de vackraste, underbaraste och bästa killarna i världen.

Tiden gick och låt efter låt sjöngs. Under sista låten, när de sjöng Gotta Be You hände något underligt. Under Zayns solo lyckades jag få hans ögonkontakt och han kollade så konstigt på mig. I flera sekunder fäste han sin blick på mig. Vad skulle det här betyda? Men svaret på den frågan skulle jag snart på reda på!

När konserten var slut och vi stod i kön till att köpa 1D prylar kom en av 1D's säkerhets vakter fram till mig och Sara och sa att vi skulle följa med honom. Vi undrade såklart varför, men vi gjorde som han sa och gick med honom in i ett rum där det stod "Bara personal" på dörren. Vi gick i en lång korridor och sen gick vi i en ett annat rum på vänster sida av korridoren. När inne satt Zayn, Harry, Liam, Niall och Louis och pratade och skrattade. När vi kom in blev alla tysta.

"Är det hon?" frågade säkerhetsvakten och kollade på Zayn.

Zayn kollade på mig och nickade.

Vad skulle det här betyda? Har det här något med att han kollade på mig så att göra? Frågorna var många i mitt huvud.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...