shit happens but life goes on

(this fan fiction is swedish)
sara är 17 år och bor i sverige med sin mamma, pappa och store bror. de är en lyklig familj tills den där olykan som förendrade deras liv föralltid, sara hamna snett, fel kompis gäng, droger och annat skit därför flyttar de till atlanta i usa. de ska börja om från noll, ny starta livet. i atlanta träffar sara JUSTIN BIEBER!

denna fanfiction hanlar helt enkelt om att det händer saker i livet som vi inte kan kontrolera men livet går vidare och man måste fortsätta framåt och inte blicka bak på dåliga minen

läs för att få veta vad det var för olyka och vad händer när sara träffar justin? kanske kärlek? kanske svek? eller kanske det inte händer nåt alls?;)
läs, läs, läs!!!

1Likes
0Comments
634Views
AA

1. livet är härligt

hej jag heter sara miller och jag är 17 år. livet är härligt just nu, jag har allt jag behöver, famil, vänner, bra betyg, och siktar framåt i livet. ingen påjkvän men vem behöver det när man har lovisa min bästa kompis sen första dagen på dagis.

skynda då din korv jag vill hinna med det här tåget annars missar jag överaskningen mamma sa hon hade till mig och anton, det är också is kallt skrek jag till lovisa när vi gick på stockholms gator, alla människor kollade på mig men jag bryde mig inte. jag är en utgående person som inte bryr sig om vad andra tycker om mig. lovisa sukade och började gå snabbare. hon tycker inte om att strässa och sölar gärna men jag vägrar missa överaskningen som mamma hade hemma. mammas överaskningar var alltid så bra. som föra gången hon sa att hon hade en överaskning va det att jag skulle få gå på one direction i london med en kompis och det var alltså lovisa som följde med. vi har varit fans av one direction sen 2011. 

nu sitter jag i vardags rummet med min storebror anton och väntar på att mamma ska bäretta vad det var för överaskning. anton är twå år äldre än mig  och så mycket snyggare än mig. han har alltid massa tjejer runt sig spelar ingen roll om det är i skolan, affären eller på hans hockey träningar eller matcher. det är orättvist jag menar jag är inte opopulär men jag aldrig på toppen av populariteten, jag antar att jag fick hjärnan och anton utseendet. mamma sätter sig i andra soffan med min pappa och började prata om att det snart va jul och massa sånt sen kom överaskningen(trumvirvel) mamma väntade extra länge innan hon sa det jag är gravid!!(ni måste veta att deras mamma fick anton när hon var 16 och sara när hon var 18 och pappan var ett år äldre än mamman så de är 35 och 36) jag och anton tappa hakan i golvet för en sekund men sen va vi uppe på fötern och kramma mamma och pappa. det här är den bästa julklappen någonsin sa anton och jag instämde. som jag sa i början är livet härligt just nu!

A/N

jag såg nån annan göra så här när det inte är med i kappitlet ingen anning vad det står för men ändå. det här är min första fan fiction och jag har dyselexi så om det står helt konstigt nånstans så är det därför. jag lovar det kommer bli mer spenande i nästa kapitel när olyckan händer fortsät läsa :)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...