shit happens but life goes on

(this fan fiction is swedish)
sara är 17 år och bor i sverige med sin mamma, pappa och store bror. de är en lyklig familj tills den där olykan som förendrade deras liv föralltid, sara hamna snett, fel kompis gäng, droger och annat skit därför flyttar de till atlanta i usa. de ska börja om från noll, ny starta livet. i atlanta träffar sara JUSTIN BIEBER!

denna fanfiction hanlar helt enkelt om att det händer saker i livet som vi inte kan kontrolera men livet går vidare och man måste fortsätta framåt och inte blicka bak på dåliga minen

läs för att få veta vad det var för olyka och vad händer när sara träffar justin? kanske kärlek? kanske svek? eller kanske det inte händer nåt alls?;)
läs, läs, läs!!!

1Likes
0Comments
632Views
AA

3. begravning och nya vänner

saras pov

det har nu gått 1 vecka sen mamma och anton dog och i dag är det begravning. jag och pappa satt vid matbordet och åt frukost. vi behövde inte åka till kyrkan fören om 3 timmar så vi satt bara och sölla. jag bestämmde mig för gå och ducha. i duchen kunde jaginte sluta ha skuld känslor över att jag inte har gråtit sen jag såg på tvn. jag försöker gråta men det kommer inga. jag klev ur duchen och satte på mig min mya svarta klänning bara för dena dag som jag inte skulle komma. jag fortsatte fixa mig när pappa roppade att vi skulle åka om 20 minuter. jag smsa lovisa att vi skulle åka snart så hon kunde göra sig klar. hom skulle åka med oss till kyrkan för hon ville vara med mig som stöd. jag och lovisa har inte varit så mycket med varandra på senaste tiden, jag har inte varit med nån på senaste tiden. jag har mest sutit på mitt rum tittat på sorgliga filmer men utan gråt.

nu sitter vi här längst fram i kyrkan medans mamma och anton ligger i var sin kista några meter från oss. det var när prästen gick fram och ställde sig vid kistorna och börja pratta som det sprack för mig. tårarna började rinna, strömma rättare sagt. nu va det över jag kommer aldrig få ha de där mysiga mamma dotter dagarna eller säga att jag älskar min familj för det är bara halva familjen kvar eller reta min älskade storebror som är så irriterande.

jag klarade det inte mer jag reste mig upp och sprang det snabbaste jag kunde ut ur kyrkan och började springa ner för gatan och ännu längre bort. jag kom fram till en liten park där det satt 3 ungdomar i min ålder och drak och rökte något som såg ut som sigaretter. jag började gå mot dom när en av dom vände sig om. han hade blånt kort hår och ganska kraftit skäkben, ganska snygg om jag får säga det själv. hej vad vill du sa han . inget jag ää jag b..bara såg att ni satt här och tänkte att jag behövde en drink så får man vara med frågade jag med en osäker men ändå kraftig röst. då vände sig tjejen som satt där. hon reste sig upp och gick mot mig gav mig bitch blicken och kollade mig från top till tå för att bli godkänd av henne. och det blev jag. jag satte mig bredvid den tredje killen han var lite mer söt en snygg som den andra killen va. jag är jonas sa den söta killen och sträkte fram handen. jag tog den och skakade och sa jag är sara med en eklad ansikts uttruck medans jag kände alkoholen i min näsa. tjejen sa att hon hette julia. den snygga killen gjorde som jonas, han sträkte fram sin hand jag är anton sa han. jag släppte taget om hans hand, tog upp en öl flaska och svepte den. woow hon kan drika sa jonas.en timme senare hoppade vi omkring på gräset. och vi va inte bara fulla vi va hög, ja de där cigaretterna jag trodde va sigaretter va marijana.

vi höll på ett tag tills jag vaknade. jag hade inte ens märkt att jag hade däckat. men nu hade jag hittat nu vänner och jag var inte lycklig men jag hade några att bli full med och slippa tänka på mamma och anton så det var bra och varje gång jag va med lovisa så skulle hon alltid fråga om jag måde bra och på minna mig om det jag ville glömma. jag älskar henne värkligen men jag klarar inte av att bli på mind så jag tror jag håller mig till de här nya vännerna ett tag.      

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...