LOVE me´´ forever {1D}

Kære dagbog ´I dag er vi kærester, men der var mange problemer inden vores forhold kom til at køre, det var ikke lige let hver gang at være mig .Vores forhold var ved at gå i vasken ind til flere gange og Louis var ved at tage livet af sig selv og tage stoffer .Det jeg nu vil skrive om er hvad der er sket ind til NU.
´´Louis Tomlinson ´´ er i dag min ELSKEDE. NU er jeg 20 år og det jeg vil fortælle om er da jeg mødte min søde Louis for 3 år siden .

0Likes
0Comments
222Views

1. kapitel 1.

kære dagbog det er noget tid siden at jeg skrev i dig, men nu er jeg et godt stykke inde i 2. G og for 3 måneder siden blev jeg 17 år. jeg har taget et halvt år fri, så jeg kan komme til England med min bedste bedste veninde Gitte og min tvilling søster Emma og hindes bedste veninde Bella. For rasten har jeg jeg lige en familie som jeg skal presenter for dig, min søde men over beskedene Mor Helle, og min meget bestemte Far Kim, og en lille møgunge af en lille bror Sebastian og selvfølgelig min meget rolige med elskede tvilling Emma.

Kære dagbog det er den 8/1 og vi skal snart af sted til England, her til morgen diskoterede min Far og mor om jeg over hovedet var stor nok til at tage med til England, jeg har jo allerede bestilt bileterne sagde jeg meget sur jeg tog min morgen mad med ind på værelset og smækkede døren i, Han tror at jeg er et lille barn der knapt nok har lært at svømme: det han mener med at jeg ikke har lært at svømme vil sige at jeg ikke har lært at begå mig i byen og opfør mig som en voksen kvinde. herre gud jeg er 17 ÅR , men jeg har altså fået lov til at tage afsted.. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...