Om Jag Kunde Drömma

  • by
  • Rating:
  • Published: 12 Dec 2012
  • Updated: 30 Oct 2013
  • Status: Complete
Den här historien handlar om Angel. Hennes låsas pappa (Derek) misshandlar och våldtar henne. En dag bestämmer hon sig för att rymma. Hon tar sina saker och hoppade ut genom fönstret och sprang iväg med Derek tätt efter sig. Hon lyckas gömma sig i en hemlig grotta som ingen annan känner till... Trodde hon... Liam hittar henne och låter henne bo hos honom och hans kompisar. Dom tar en promenad till en park en dag och där hittar Derek henne. hon lyckas komma undan men han följer efter dom och hittar vart hon bor. Han kidnappar henne och Liam. han låter henne dö en långsam död...

2Likes
0Comments
1670Views
AA

16. Liam

Jag ville inte göra henne orolig.. min arm gjorde så ont. Jag tror att den kanske är bruten. "Liam...?" frågade hon. "Ja?" "Du måste berätta för mig." "Det är min arm" sa jag tyst. Hon stönade till när bilen svängde. Hon måste ha åkt in i en vägg. "Mitt huvud..." sa hon men avbröt sig när bilen stannade. Derek öppnade dörren till bilen och ljus från gatlyktorna strömmade in. Hur länge hade vi vart i bilen? Det var morgon lär vi kom tillbaka från affären, men nu var det mörkt ute.  "Har du saknat mig?" frågade han Angel. "Nej" sa hon spydigt tillbaka. han Tog tag i hennes arm och tryckte upp den mot hennes rygg. båda våra händer var knutna bakom ryggen. Hon skrek till av smårta. "Stopp!" ropade jag. "Men men men.. är det inte slampans pojkvän?" sa han. "Hon är ingen slampa och du gör illa henne! sluta!" sa jag. Han tog ett bättre grepp om hennes hand med ena handen och rotade i fickan ett tag och drog fram en kniv. "Okej... Det här är reglerna... Om någon av er försöker fly dödar jag den andra. Förstått?" Jag ville inte att hon skulle dö så jag nickade. Angel nickade också. "Bra!" sa han och tog tag i Angels arm hårdare och drog ut henne ur bilen. Hon började gråta av smärtan. "Va tyst nu!" sa han till henne. "och du kommer med om du vill att hon ska leva!" sa han och pekade på mig. Jag hasade mig bak till öppningen och tog mig ut. Han gick mot ett hus och jag gick efter. När han öppnade dörren till huset och stängde den igen ropade han " hallå allihopa! Jag har några med mig!" det kom ner 3 män från en trappa.  Dom hån log när dom såg Angel. "någon ta den där killen" sa Derek och nickade mot mig. En av männen tog tag i min arm. "Lås in honom i källaren. Vi ska ha lite kul med henne" sa han till manen som höll i mig. "Angel!" sa jag till henne med tårar i ögonen. "Liam gå inte! Gå inte!" skrek hon och började gråta. "jag älskar dig Angel!" sa jag . Jag kunde inte streta emot. han höll i min onda arm och tryckte de upp på min rygg. Jag såg ett mörkt rum framför mig. Dom slängde in mig i rummet och låste utifrån. Jag behövde inte fråga vad som skulle göra med henne... Jag visste...Dom skulle våldta henne.

Ett tag senare Öppnade dom dörren och slängde in Angel. Hon grät. "Är du okej?" frågade jag henne. "nej" svarade hon. jag hasade mig fram till henne och pussade henne på pannan. "Det kommer att ordna sig." sa jag till henne. vi låg vakna ett tag till sen somnade vi.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...