Om Jag Kunde Drömma

  • by
  • Rating:
  • Published: 12 Dec 2012
  • Updated: 30 Oct 2013
  • Status: Complete
Den här historien handlar om Angel. Hennes låsas pappa (Derek) misshandlar och våldtar henne. En dag bestämmer hon sig för att rymma. Hon tar sina saker och hoppade ut genom fönstret och sprang iväg med Derek tätt efter sig. Hon lyckas gömma sig i en hemlig grotta som ingen annan känner till... Trodde hon... Liam hittar henne och låter henne bo hos honom och hans kompisar. Dom tar en promenad till en park en dag och där hittar Derek henne. hon lyckas komma undan men han följer efter dom och hittar vart hon bor. Han kidnappar henne och Liam. han låter henne dö en långsam död...

2Likes
0Comments
1659Views
AA

15. Angel

"åå gud, det här är inte bra... inte bra... inte bra!" sa jag medan jag gich fram och tillbaka på golvet. "ta det lugnt! Han vet nog inte äns att vi bor här..." sa Liam i ett försök att lugna mig. det hjälpte inte. Jag sjönk ihop på golvet och började gråta. " Kom, vi går och lägger oss" sa Liam. jag nickade och gick upp med honom. "jag älskar dig" sa jag innan jag somnade.

Nästa morgon när jag vaknade gick jag ner för att göra i ordning frukost. jag öppnade kylskåpet. underbart... det fanns ingen mat! Jag gick upp för att väcka Liam, men han var redan vaken. "Hej älskling" sa jag när han upptäckte mig. "Hej babe" svarade han trött. "Vi måste handla, det finns ingen mat." sa jag. han log. sen bytte han om och gick ner till mig. vi skrev en lapp till killarna om dom skulle vakna medan vi var bortta. sen gick vi.

Vi handlade allt vi behövde och sen åkte vi hem igen. När vi hade klivit ur bilen och var på väg in kände jag hur någon tog tag i tog bakifrån. Jag vände mig snabbt om och såg Dereks hotfulla anskite. sen blev det svart. 

Jag vaknade med en fruktans värd huvudvärk. Det var mörkt där jag var så jag såg ingen ting. Men det kändes som att vi rörde på oss... Vi måste vara i Dereks van. "Liam?" viskade jag. "Du är vaken!"hörde jag en orolig röst säga. Det var Liam. "Vad hände?" frågade jag. "Vi hade precis handlat när Derek kom och kidnappade oss. Du fick ett hårt slag mot huvuet..."sa han. "Liam jag är rädd" sa jag. "Jag med..." sa han "Vad är det?" jag kände på mig att han hade ont någon stans. Han sa aldrig riktigt klart sista bokstaven. "Inget" sa han

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...