Gaylove

Mick bor sammen med sin bror. Men han rejser til udlandet, så Mick skal bo med en af hans brors venner. Micks førstehånds indtryk på hans brors ven er ikke just godt da han finder ham klamret op af sin bror.

Men nu skal vi se hvad der kommer til at ske.
(Denne historie kan godt komme hen og blive lidt pervers og klam så hvis du er sart så læs ikke de kapitler)

3Likes
1Comments
936Views
AA

3. Forskrækkelsen

Advarsel.! Der kan være krænkende/perverst indhold i dette kapitel, læs det ikke hvis du ikke kan tåle det.

 

Jeg stod som om jeg var i chok. Jeg blev vred, og gik mod Christoffers soveværelse. Jeg brasede bare ind og begyndte at råbe. ”Hva bilder du dig ind at skrive en bøsse bog om dig og min bror?!” Jeg så rundt i hans værelse, der var legetøj overalt og jeg forstod ikke hvorfor en 24 årig mand kan have så meget legetøj! Christoffer vågnede, og så over på mig med vrede trætte øjne. Jeg begyndte bare at råbe af ham igen imens han rejste sig fra sengen. ”De her karakterer er dig og min bror, er det ikke?! Jeg vidste du var en pervers stodder” Inden jeg når at sige mere står han foran mig og banker hånden ind i væggen bag mig.

Jeg stod bare der og kiggede på ham, jeg var totalt i chok! Man kunne se han for alvor var sur nu. Christoffer trak mig hen til sengen og skubbede mig ned og ligge på ryggen. Han satte sig oven på mig og holdte mine hænder over mit hoved ”Hvad ved du om mig og Lucas, hvad ved du enlig” siger han så. Jeg prøvede af alt min kræft at rive mig fri men det eneste jeg fik gjort var at få mig vendt om så jeg lå på maven. Jeg kom op og stå på fire. Han stod bag mig på knæene og var lænet ind over mig og havde hans ene arm foran mig. ”Giv slip” jeg prøver at få ham væk men det fejler da han tager fat om mit håndled. Han får mig op at side og lægger hånden på min mave. Han køre hånden ind under min bluse og køre sine fingre rundt om min brystvorte ”Hvorfor råber du ikke på hjælp?” siger han på men meget hånlig måde. Jeg prøver af alt min kraft igen at komme ud af hans greb men mislykkedes. Han går totalt agurk og begynder at kysse mig i nakken og køre sin anden hånd ned mod min buksekant. Jeg kan ikke gøre noget som helst da mine arme er som lammet sammen med resten af min krop. Han får mine bukser åbnet og køre hånden ned til mit member og begynder at ’kærtegne’ den. Der går ikke lang tid før jeg bukker under og sætter mig ned på alle fire igen og kommer ud i hans hånd. Det første der bliver sagt kommer fra Christoffers læber.

Jeg følte mig så krænket og sårbar. Han tager sin hånd ud af mine bukser og slikker mit sperm af hans finger rejser sig op og går ned i stuen. Jeg lå bare i hans seng de næste 10 min, jeg havde det som om hele mit krop var lammet. Men på en god måde. Det er virkelig underligt. Jeg knappede mine busker og forlod hans værelse og gik ned til ham. ”Hvor skal jeg sove henne?” spurgte jeg ham bare koldt. Han pegede på en dør henne for enden af en gang. Jeg tog mine ting og gik ind og satte dem på gulvet. Hvorfor skulle Lucas være så ond at sætte mig i hus med en pædofil stodder i et halvt år? Måske vidste han det ikke, og dog de havde jo kendt hinanden i lang tid. Jeg sad på min seng i en time, jeg sad bare og stirrede ud i luften, så bankede det på døren. Jeg så over mod døren, der stod Christoffer. ”Der er mad” Sagde han men jeg var nu ikke specielt sulten. Han kom hen og satte sig på min seng. Jeg rykkede bare lidt væk fra ham, da jeg faktisk var blevet lidt bange for ham. Jeg så ned, jeg kunne bare mærke hans hånd lægge sig på mit knæ. Da jeg sad med bøjede ben. Jeg kunne se at han skulle til at sige noget, men jeg kiggede bare ned. Han begyndte at snakke.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...