Gaylove

Mick bor sammen med sin bror. Men han rejser til udlandet, så Mick skal bo med en af hans brors venner. Micks førstehånds indtryk på hans brors ven er ikke just godt da han finder ham klamret op af sin bror.

Men nu skal vi se hvad der kommer til at ske.
(Denne historie kan godt komme hen og blive lidt pervers og klam så hvis du er sart så læs ikke de kapitler)

3Likes
1Comments
927Views
AA

2. Dårligt nyt

Mick P.O.V


Jeg kommer hjem fra skole med min karakter bog. Ikke det mest imponerende resultat, eller rettere sagt… De er virkeligt dårlige. Jeg kommer hjem til min bror. Mig og ham bor alene fordi vores forældre døde i et trafik uheld for 7 år siden, så han har opdraget mig. Jeg er nu 17 og går på gymnasiet. Jeg går ind af døren til min brors og min lejelighed, og det første jeg får øje på er min bror der er halvt overfaldet af en mand jeg ikke ved hvem er.  ”Du hjemme” Siger min bror hurtigt ”Gi så slip Christoffer”.

”Lucas?”  Med et løftet øjenbryn ser jeg lidt undrende på dem. ”Er det din lillebror Lucas?” Siger den fremmede mand. ”Ja , Mick det er min ven Christoffer”. Christoffer kommer med den der ’Hmm’ lyd mens han kigger på mig med et mindre uhyggeligt smil, det giver lidt kulde gysninger.  Og så siger han at jeg ikke ligner min bror! Vi ligner hinanden, altså hvis vi havde ens hår, højde og muskelmasse så ville vi næsten være ens…


Min bror trækker mig ud af mine tanker. ”Mick, Christoffer og jeg har snakket sammen om dine karakterer og han vil godt være din lære mens jeg skal til udlandet, så du skal bo hos ham” WHAT?!

Dagen efter er mig og Lucas på vej hen til flyvestationen ”Jeg vil ikke bo hos ham i et halvt år” siger jeg bestemt. ”Men det skal du dvs. Mick, du kan ikke bo alene i et halvt år. Jeg ved godt du er 17, men jeg lovede mor og far jeg altid ville beskytte dig” Der fik han mig, hver gang han nævnte mor og far, fik han næsten altid sin vilje. Jeg sagde farvel til ham og gik ud og satte mig i en taxa så jeg kunne komme hjem til Christoffer.


Her står jeg så. Ude foran Christoffers lejelighed. Bare at stå her får mig til at overveje at gå ud på vejen og blive kørt ned. Men så ville min bror slå mig yderligere ihjel bagefter og det var jeg ikke ude efter. Jeg ringer så på hans ringeklokke men da han ikke lukker op må jeg bruge den kode jeg har fået i tilfælde af han ikke skulle være hjemme når jeg kom. 7-2-8-5 så åbnede døren og jeg gik ind. Jeg så overrasket rundt i hans lejelighed, den var enorm! Med 100 vis a dyre og flotte ting. Jeg gik hen og satte mine ting ved siden af sofaen. Der lå en seddel og nogen bøger på stuebordet. Det rigtigt min bror sagde han var en novellist og havde skrevet meget populære noveller og romaner. På sedlen stod der ’Jeg har lagt mig til at sove men bare lad som om du er hjemme’ jeg lagde sedlen igen og tog en af bøgerne op, Romance hed bogen, jeg læste bare fra en tilfældig side ’Lucas lå og stønnede lavt da Christoffer…’ WHAT!? Han har lavet en bog om ham selv og min bror! SOM ET PAR?!

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...