I'm fine - one shot

A look into someones thoughts, maybe yours or someone you knows.

1Likes
2Comments
1018Views

2. Danish

 

 

'Jeg har det fint.'
Ved du hvad? Det er nok den løgn jeg bruger allermest.
Når jeg stresser dag og nat for at leve op til mine læreres krav, med arbejde som er langt bedre end hvad jeg kan levere, der har jeg det fint.
Jeg har det også fint når jeg råber af min mor I flere timer over ingenting, for at lade som om jeg har det okay, så hun tror det er hende der er helt forkert på den.
Selv når jeg har sultet mig selv i flere timer og endelig spiser en smule, for derefter at kaste det hele op igen, med alle de tårer der løber ned af mine kinder.
Jeg kan ikke engang åbne et vindue længere, uden at tænke på hvis jeg virkelig tog springet og hvem der ville savne mig, hvis der da overhovedet er nogle der ville, og det eneste der holder mig fra det, er hvad folk ikke ville tænke hvis jeg ikke døde.
Når jeg ikke kan sove om natten med alle mine bekymringer. og ender med at halvsove i skolen den næste dag, der har jeg det perfekt.
Når jeg er så stresset hele tiden, at mit hår begynder at falde af og mine negle knækker, jeg har det så fedt når det sker, - og med min konstante hovedpine, det kan tage mig dage at opdage det, hvis den endelig er væk.
Jeg har det fantastisk når dem i skolen giver ”morsomme” bemærkninger, som 'du burde ikke spise det der, det er usundt.'
Tror du ikke jeg ved det? Tror du ikke jeg ved, at hvis jeg spiser den lille snack engang i mellem, så bliver jeg fed? Og grim? Tror du ikke stemmerne i mit hoved fortæller mig det hver morgen, når jeg skal beslutte om jeg vil have morgenmad, eller om jeg vil tabe mig lidt ekstra, lidt hurtigere?
Jeg kunne ikke være gladere når jeg bunder flasken med vodka, eller denne her dåseøl, specielt når jeg er alene og det intet har at gøre med at have det sjovt med vennerne.
Eller når jeg endnu engang ikke kan holde det løfte jeg har givet til mig selv om at kvitte smøgerne, som jeg ender med at ryge når det hele fucker op?
Når jeg kigger mig i spejlet og ser alt fedtet på min mave, mine lår og mine arme er det ekstremt svært at blive ved med at smile. Men det gør jeg. Hver fucking dag.
Tror du jeg har det godt når jeg bliver nød til at gøre en masse fucked up ting, bare for at mærke at jeg lever?
Når spurgt om jeg ville ende mit liv uden blod, smerte og uden at såre min familie, så bliver jeg rent faktisk nød til at overveje mit svar.
Når folk jeg har mødt online betyder mere for mig end dem på skolen, der ”altid vil være der for mig”. Bullshit.

Sandheden er at jeg er træt af at skulle holde denne her facade oppe hele tiden.
”Jeg har det ikke fint!”

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...