Elena fra Lumifox

jeg er Prinsesse Elena af Lumifox det største land af alle lande fra denne verden. nu skulle man vel tro jeg var glad og tilfreds men det er jeg ikke jeg HADER MIDT LIV jeg hader alle de pokers fine kjoler al min danse undervisning og mest af alt min mor dronning Clara. jeg har altid drømt om at blive kriger lige som min store bro men det kan jeg ikke for i Lumifox er det kvinderne der eger og aver alt og ikke mændne. så jeg skal være den næste dronning hurra for det.

Bliver Elena dronning eller kriger eller måske noget helt andet find ud af det og læs Elena fra Lumifox ........................(jeg er virkelig dårlig til at stave og site tegn men har forsøgt så godt jeg kan så håber at i kan læse den uden støre problemer)

17Likes
28Comments
1763Views
AA

1. jeg er Elena

 

 

Mit navn er Elena og jeg er 14 år og tronarving til Lumifox trone. Da jeg var mindre var det eneste jeg tænkte på at blive dronning og beordre alle til det jeg ville som jeg kunne med mine tjeneste folk. Nu sydens jeg det er død sygt og ville hælder være kriger som min bror. Og vad er snadheden og vad er løjn og hvem er jeg endelig. Og hvem er den ny tjeneste dreng og hvorfor skal jeg hænge på ham?..

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...