Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1970Views
AA

4. Tilbake

Et lite ekorn kommer bort og lukter på hånda mi. Men løper da den finner ut at jeg ikke har noe mat til den. Jeg finner meg en benk som jeg setter meg ned på. Det ligger noen pelikaner på en stein litt lenger ut i vannet. Vinnen blåser bort et av de brune hårstråene mine. 

Bak stillheten og fuglene hører jeg «It gotta be Juuuuliiieee, It gotta be Juuuulllliiieee.» Jeg snur meg rundt. "LIAM!" Roper jeg i det jeg kaster meg rundt halsen hans. Og har helt glemt at det er andre personer her. "Hei. Li" Sier han med et stort smil. Niall, Zayn, Louis og Harry står litt lengere bak. "Det er Julie." Sier Liam. "Hei, så det er dere som har tatt fra meg bestevennen min?" Spør jeg i der jeg står med et glis om munnen. "Trur nok det." Sier de nesten i kor. "Du da? Hvordan har du det? Det er lenge siden jeg så deg sist." Sier Liam.  «Bare bra."  Svarer jeg. Jeg kan ikke tru at Liam er tilbake. Etter så lang tid så er han endlig her.

Jeg ser bort på en gås som er på vei til og bite Niall i beinet. "Auu!" Roper han ut. Jeg løper litt tilbake. «Få den vekk!» Roper jeg. De andre bare stirrer på meg. Harry finner en kvist og fiker den bort. "Går det bra eller?" spør jeg Niall. «Ja.» sier han.

«Skal vi stå her å henge i hele dag?" Spør Zayn "Kan vi ikke dra på stranden eller noe?" Sier Louis. Der han står med solen i ryggen. "Da drar vi på stranda da." Sier Harry og hopper rundt som en liten unge.

Foran bilen til Louis er det samlet seg fans. Som håper på å få en autograf fra guttene. «Li, går det greit at.» Begynner jeg. «Ja da.» Sier jeg med et smil. Ei jente står og gråter litt lenger bort. Mens venninna står og roer henne ned. "NIALL!" Er det ei jente som skriker rett inn i øret mitt. De tar helt av. Louis tar bilde med ei jente med en genser som det står One Direction på.  Jeg små løper litt bort til Liam. «Vi kan dra nå.» Sier Liam. «NEI, Liam bli.» Skriker dem.

 «Louis kan du åpne bilen?» Spør jeg han. Bilen gir fra seg et klikk og et bli «Takker.» sier jeg. Jeg hopper inn i bilen å venter på at de andre skal ta farvel

Jeg blir sittende mellom Liam og Niall. I speile skinner de hav blå øynene til Louis.  "Hvor er det vi skal?" Spør jeg nysgjerrig. "Vent å se. Det er kjempe fint der." Svarer Niall med den søte aksent sin.

Endelig fremme. Liam går ut. "Takk." Sier jeg til Liam som står og holder opp døra til meg. Saltvann's lukten blåser mot meg. Vi løper ned til vannet og setter oss ned i sanden. "Det er kjempe fint her." Sier jeg.  "Det var det jeg sa." Tilføyer Niall. Jeg ser på han og smiler.

"pip pip pip." Kommer det fra telefonen min. "Noen sek." Sier jeg til de andre. "Hei, det er pizzabudet" Kommer det fra andre enden. "Hei, Jennifer skjer?" ler jeg.  "Hvordan klarte du og høre at det var meg? Kjeder, meg kan vi finne på noe?" Spør hun. "Jeg er liksom litt opptatt nå. Jeg er på stranda med..." Sier jeg. "Med hvem??" spør Jennifer nysgjerrig. "Mmm, Du kan komme og se." Sier jeg. "Nei fortell meg!»  Sier hun. «Nei, bare vent litt ringer deg opp snart.» sier jeg. «Ha det.» sier Jennifer

Jeg tar noen går bort til guttene igjen. "Mmm, dere kan Jennifer komme hit? Det er ei venninne av meg. Det er lenge siden jeg har sett hun. Hvis det er okay da?» " Spør jeg litt usikkert. "Det går bra, Li." Svarer Liam og smiler. 

 "Hei, Jennifer" Sier jeg "Har du lyst til å komme?" Spør jeg. Det er egentlig et teit spørsmål. "vet ikke, okay da."  Ler hun. "vi er på Sylvi stranden. Da ses vi snart.» Sier jeg. "Gi meg noen minutter så kommer jeg."  Sier hun. "Hade, da ses vi." Sier jeg og legger på. Og begynner oå små løpe bort til de andre. Også forsvinner beina bort under meg. Og der ligger jeg rett over Louis. Som lå og lagde sandengler i sanda.  "Mmm, Unnskyld." Sier jeg og rødmer fullstendig. "Det gjør ingen ting." Sier han og rødmer litt selv. De blåe øynene hans er dype og like mystiske som have der jeg ligger over han. Det går noen sekunder før jeg kommer på at jeg burde reise meg opp.  Jeg reiser meg opp og børster bort sanden mens jeg går for og setter meg vesiden av Liam igjen. Han bare sender et stort glis til meg.

En grå bil stopper på parkeringsplassen. Og ut kommer en jente med blå øyne og brunt hår. Hun låser bilen og kommer løpende bort. Jeg reiser meg opp og løper bort. Vi møter i en klem. "Hei." Sier vi i kor. "Så nå hvem er det." sier Jennifer. "Gå og se da vell.»  Sier jeg. Vi begynner å gå bortover til dem. Sanden steker under beina mine.

 

 

Jennifer:

Julie og jeg går bortover stranden. Der det sitter 5 gutter.  Ene ser ut til å ha var hår. Tre av dem brunt og den siste blondt. Så kommer det opp for meg at. « Er det. Det kan ikke være. Julie?!?!?» Sier jeg litt forvirret. «Joda, det er det du trur det er. One Direction i egne personer.» Sier Julie. «iiii,  du, hvordan.» Sier jeg og prøver å ta meg litt sammen.  «kom.» Sier Julie og går og setter seg mellom av Liam og Louis. Så mye som surrer rundt i hodet på meg nå One Direction. Det er ikke mulig. Julie kaster et blikk på meg også vedsiden av Niall. Hun vet godt at det er Niall jeg liker best av dem. Jeg rister litt usikkert på hode tilbake. «Jo.» Mimer Li med munnen.

Jeg går bort å setter meg vedsiden av den blå øyde blonde gutten fra Irland. Måkene flyr rundt over oss. "Hei." Prøver jeg og si med en helt normal stemme. "Hei, Jennifer." Sier dem. Julie går ned til det blåe vannet. Louis følger henne med blikket sitt. Liam reiser seg opp og går opp bak Lilly å dytter henne lett i ryggen. Hun snur seg og gir han en klem.

"Hva skal jeg si for noe." tenker jeg. En følelse av at noe kravler opp over beinet mitt. Jeg ser ned og en krabbe går oppover beinet mitt. "Æsj." sier jeg litt høyt, kanskje litt for høyt. Alle snur seg mot meg. Julie begynner bare og le. Niall bøyer seg ned for å ta den bort fra beinet mitt. Den varme Irske hånden som stusset litt borti benet mitt. "Tusen takk, Niall." Sier jeg og sender et smil til han. "Ikke noe problem." Sier han og ler

Zayn sitter og rufser i håret til Harry. Fristen for og ta i håret hans er enda sterkere nå en på bilder. De krøllete krøllene som stikker litt ut til alle kanter.  Niall reiser seg opp og løper bort for å hente gitaren i bilen til Louis. Han setter seg ned vedsiden av meg igjen også begynner de og synge Gotta be you med de andre. Julie og jeg bare sitter og hører på. Det er de peneste stemmene jeg noen gang har hørt. Hun ser på meg og smiler. "Takk." Mimer jeg med munnen min. "Bare hyggelig." Mimer Julie tilbake.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...