Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1990Views
AA

7. Kanskje en dag

Louis:

"Jeg trur jeg må hjem snart." Sier Lilly litt skuffa, Mens hun ser ned i den varme sanden. "Er du virkelig nøtt." spør jeg, Og ser inn i de brunne øynene hennes. Hun bare nikker. "Men, kan vi ikke møtes i morgen eller noe?" Spør Johanne. Og gir henne et bunk.  "Jeg lovet og rydde rommet mitt." Sier hun. "Li, er du virkelig nøtt til og rydde?" Spør Liam og gir henne et kom igjen blikk.

"Jeg kan jo høre om jeg kan ta det en annen dag. Selv om jeg egentlig kulle ha rydda for 2 uker siden men." Sier Lilly og ler. "Hver så snill Lilly." Sier Johanne.

"Vi låner en hytte ikke så langt unna her. Vi kan jo være der da?"  Kommer Zayn og fører hoda si litt raskt over håret. "Bare hvis det er greit for dere?" Sier Lilly litt usikkert. "Selvfølgelig." Sier jeg og smiler til henne. Hun sender et smil tilbake. "Jippi." Ler johanne. Niall og Johanne veksler et raskt blikk.  De har definitivt noe på gang.

Lilly strekker ut en hånd til meg der jeg ligger i sanden. Jeg tar tak i den varem og myke hånda hennes. "Tusen takk." Sier jeg og smiler. "Ikke noe problem." Sier hun.  Vi begynner og gå opp mot bilen.

Lilly:

Jeg ser på Johanne å dulter henne i skulderen. Hun er alltid kald. "Auu, kan du slutte med den bultingen din det gjør faktisk litt vondt også."  Klynker Johanne. Hun ser på meg med et surt blikk " Vil du overnatte? Så kan vi drar vi fra meg i morgen. Du trenger jo ingen ting. Du har jo alt du trenger hos meg. Også drar vi sammen i morgen. " Sier jeg og ler.  "Ja greit men jeg må bare ringe og si i fra."

Louis kjører bilen opp på den hompete parkeringspalssen. "Hade, det var kjempe hyggelig. Da ses vi i morgen eller?" Sier jeg og går ut av bilen. "Ja, men kan du veien? Eller så kan vi jo møtes på stranda?" Spør Liam. Og ser på Johanne og meg. "Det er greit." Svarer Johanne. "Hade." Sier vi begge i kor. I det vi slutter ordet så veksler vi varmt blikk og begynner og le.  "Hade." Sier de i det jeg lukker døra.

 

*************

Harry:

"Her, Zayn" Roper Louis og kaster hyttenøkkelen til Zayn. Noen mørke skyer begynner og samle seg over oss.  Zayn kløner litt med låsen før han får den opp.  Døra gir fra seg et klikk. Jeg går bort til skuret for og hente litt ved. jeg pukker opp den kalde veden som ligger i skuret. Og tar det med inn. Mens jeg går mot døra kommer det en regn skur. Og jeg blir gjennom våt før jeg rekker å komme inn. Jeg begynner å fryse det kalde regne kommer i kontakt med huden min som var varm for noe sekunder siden.

"Niall kan du ta og fyre opp i peisen?" Roper jeg til Niall som står på kjøkkene og finner seg noe og kanske på.

Jeg ser bort på Louis som sitter på romme vårt. "Hva er det Lou?" Spør jeg. Han pleier nesten aldri og sitte på rommet alene. "Det er ingen ting." Svarer han og ser opp på meg. "Lou, jeg ser det på deg." Sier jeg og sender han et dumt blikk. "Det er Lilly ikke sant?" Sier jeg og flierer. "Hvorfor prøver du ikke og bli bedere kjent med henne?" Spør  jeg og setter meg ned vesiden av Louis. "Jeg prøver men vet ikke hvordan. Alt blir bare feil." Sier Louis å lener seg bak i senga. "Auuu!" Roper han. Han slår hode i den harde veggen. Jeg begynner å le. "Sorry. Lou. Går det bra?" Spør jeg. Han bare nikker. 

Skuffen i hylla mi står open og jeg ser bort på Louis som sitter med jakka mi på. "Louis, har du tatt jakka mi, nesten alle klærne er møkkete og jeg skulle ha den. " Sier jeg med en litt oppgitt stemme.  Men klarer ikke å holde meg seriøs lenge. Han ser på meg å ler. "kanskje." Jeg går å henter en jakke i skuffen til Louis. "Sånn." Sier jeg og går ut av rommet.

Jeg går bort til sofaen og setter meg vesiden av Liam. Niall har funnet seg en litten chips pose som han sitter og spiser. Liam ser igjen om filmene vi tok med. Han henter opp en film. "Håper det ikke er Toy Story igjen." sier Niall oppgitt. Liam ser ned på filme med et skuffet blikk. "Vi har sett den 1000 ganger!" Sier Niall som er kjempe lei Toy Story. "Greit da!" Sier Liam og fortsetter og lete

"Dere? Hvor er Zayn?" Spør jeg. "Han er ut med Perrie i dag." Svarer Niall med munde full av potetgull. "Okay. Niall kan jeg få litt chips?" Spør jeg i håp om å få noe. Men sjansen er litten for å få noe. Niall ser ned i posen også bort på meg igjen.  Også strekker han ut posen sin. "Takk!" Sier jeg og tar opp litt chips. Jeg putter det i munden og hører på kanse lyden av chipsen.

 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...