Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1980Views
AA

5. it's gotta be you

**Niall**

"Cuse it's gotta be you-uu

It's gotta be you-uu-uu-uu

Oh only you-uu-uu

Only you

It's gotta be you-uu-uu

Only you

It's gotta be you-uu-uu

only you."

synger Harry mens jeg faider ut på slutten. Jennifer og Julie klapper i hendene. Og begynner og le litt. "Hva syntes dere?" Spør Zayn. "wow, dere høres mye bedre ut i live!! ." svarer Jennifer og ler. "Hun har en klukkende latter, og den lyder som musikk i mine ører. Hun gliser bredt, de hvite tennene hennes lyser mot meg.

Jeg har alltid hatt lyst til å lære å spille gitar." sier Jennifer. "Har du?" spør jeg og lyser opp. Og ser bort på henne. "Ja, jeg har gitar hjemme men får det ikke til." Sier hun med et litt skuffa blikk. "Jeg kan sikkert vise deg."  Jeg strekker ut gitaren til henne. "Prøv og spill noe." Sier jeg. "Men jeg kan ikke noe." Sier Jennifer og ser ned på gitaren. "Mmm, følg hånda mi." Sier jeg og legger hendene rund hendene hennes. De kalde, små hendene hennes kjennes godt i mine henner.   Jeg styrer hendene hennes bortover på gitaren. Jeg viser henne grepene til en sang. "Prøv det. Det er ikke så vanskelig." Sier jeg.

"Twinkle twinkle little star, One Direction's come so far. Haters, fakers go away, Directioners are here to stay."  Remix'er henne. Mens hun ler. Vi alle begynner og le når hun er ferdig. "Du sier at du ikke får det til?" sier jeg, og ler. Øynene hennes glinser med solnedgangen i øynene. Håret som «Niall? Hallo? Niall?» Er bet noen som avbryter meg. «Du hvor ble du av?» spør Zayn. Jeg kjenner at kinnene mine strenger. «Sorry.» Sier jeg raskt med en lett rødfarge i ansiktet.  

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...