Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1972Views
AA

10. Hvorfor akkurat dem?

Niall:

"DER!" roper jeg. Og kaster blikket mitt bort på bilen til Zayn. "Hva?" Spør Harry. "Bilen til Zayn." Sier jeg. Harry parkerer bilen vesiden av Zayn sin. Vi løper ut av bilen og lukker opp døren til baren. "Kan du se han?" spør Harry. Jeg bare rister på hode. Jeg kaster blike over baren, men ser ingen som kan ligne på Zayn. Musikken banker i ørene mine.

"Er alle One Direction gutta her eller?" Er det en som sier bak oss. Vi snur oss rundt der står det to menner. En med stripete jakke. Og en med lue. Noe sier meg at de har sett Zayn. "Hva snakker du om." Spør jeg med en litt oppgitt stemme. "Følg oss så skal vi vise dere hvor kameraten deres er." Sier han i den stripete jakke. Vi følger nølende etter. De sopper vedsiden av en søpplekasse. "Hvor er Zayn?" Spør Harry irretert. "Er det han med det svarte håret som minner om et ski hopp?" Spør mannen med lua. "Ja." Sier jeg surt. Akkurat i det jeg sier det. Så kjenner jeg et slag i magen. Jeg gir fra meg et klynk. Jeg slår tilbake. Også ender vi opp i en fight. Harry slår han ene i hode. "F***." Roper fyren med jakka. Etter at han har sagt det kommer det en fyr med en røyk i munden ut. De stopper opp, og løper avgårde.

"Du ser helt forferdelig ut." Sier jeg til Harry. "Nei, tuller du?" Sier jeg mens han slengte en grimase. "Noen dritingse tullinger!" Sier Harry surt. Jeg plukker opp telefonen og ringer Louis. Det piper tre ganger før han svarer. "Hei, please si at dere har funnet han." Sier Louis med en lei stemme. "Vi har ikke direkte funnet han, men vi har funnet bilen." Sier jeg. "Vi er ut ved i et lite smug vedsiden av Litels bar ved noen søplekasser. " Sier jeg. "Vi kommer. Prøv å finn Zayn i mens." Sier Louis "Ja, hade." Sier jeg i det jeg legger på.

"Jeg trur han er ute et sted. For de tullingen har sikkert tatt han med ut et sted." Sier Harry. "Vi kan se." Sier jeg.

Vi går en stund rundt barden. I det vi har tenkt å gi opp så ser vi noen blodflekker på bakken. "Harry." Sier jeg, å stirrer på bakken. Jeg følger bodflekken til vi kommer til et hjørne. "Niall, han er her!" Roper Harry. Jeg løper bort.

(Tilbake til der jeg sluttet i forige kapittel ;)

Liam:

Vi løper ut av bilen. Tar oss ikke lang tid før vi finner det smuget Niall ringte fra. "Vi må bare se etter dem." Sier Louis. Jeg nikker. Vi står bare å ser oss runt. "Niall, Harry!" Roper jeg. "Jeg kommer!" Roper Niall tilbake. "Hei." Sier Niall i det han kommer rundt hjørnet. "Hva har skjedd med fjeset ditt." Sier jeg med en redd stemme. "Slapp av. Det er ikke så ille." Sier han. Vi bare sirrer på det store blåmerke han har rundt øye. Niall begynner å løpe tilbake til Zayn. Vi bare løper etter.

Harry sitter vesiden av Zayn. "Har dere ringt etter ambulanse?" Spør Louis forskrekket. "Selvfølgelig!" Sier Harry.  "Men, hva er det som har skjedd med dere?" Spør jeg. "Vi ble overfalt." Sier Harry som ser ut som et spøkelse. Han så ut til å svime av når som hels.  "Harry du er likbleik." Sier Louis. "Jeg har det bra." Sier han med et helt slapt blikk. Med ett så begynner han å kaste opp, godt ser det langt i fra ut. Det stinker noe helt forferdelig. Lukten trenger inn i nesa mi.  "Du har det ikke bra." Sier jeg.  Han sloss for å holde seg våken nå. Han sier ingen ting.

Det kommer noen menn med ambulanse klær mot oss. "Hei." Sier han ene å ser på Harry og Zayn. "En litt lenger bak kommer en med en båre. De løfter opp Zayn å bærer han bort til bilen. "Kan dere ta med Harry også?" Spør Louis redd. "Ser ut som at han trenger det." Sier han. Jeg tar den ene armen til Harry over meg. Han blir bare bleikere og bleikere. Niall ser ut til å ha det greit bortsett fra øye hans og beinet.  De triller Zayn inn i den gule ambulangsen. Vi fører Harry inn forran i bilen han er helt slapp. Så jeg tar å kjører Zayn sin bil, Louis tar sin bil og Niall tar Harry sin. 

Med et ringer telefonen min. "Hei, Li hva skjer?" spør jeg mens jeg prøver og virke glad. "Ikke mye, men når skal vi komme i morgen?" spør hun. Jeg hadde helt glemt bort at vi skule møte Lilly og Johanne. "Liam?" spør Lilly. "Sorry, men jeg er redd for at vi må ta det en annen dag." Sier jeg med en trist stemme. "Hva har skjedd?" Spør hun med en engstelig stemme. Det er inviklet jeg er nødt til å kjøre. Jeg ring det om 30 min okay?" Spør jeg. "Hvor skal du?" Spør hun. Hun må alltid være så nyskjerrig. "Jeg skal på sykehuset." Sier jeg lavt. Jeg ringer når jeg kommer frem!" Sier jeg. "Vent. Kan vi komme?" Spør hun. "Greit, men.... ja. Da ses vi." Sier jeg litt skeptisk.

Jeg parkerer bilen vesiden av Louis sin bil.  Jeg låser bilen å løper inn til de andre. Lilly og Johanne hadde ikke kommet enda.

 

Lilly:

"Hva er det?" spør Johanne. "Erligtalt vet jeg ikke, men en ting jeg vet er at vi skal møte Liam på sykehuset. Det er noe som har skjedd meg jeg vet ikke hva" Sier jeg med en redd tone. Vi løper ned trappa. "Mamma? Vi går for å møte Liam på sykehuset. Og nei jeg vet ikke hva som har skjedd." Sier jeg "Greit. Hils da." Sier hun med en forvirret stemme. Jeg grabber med meg nøkkelen til bilen.  Vi setter oss inn i bilen.

**************************

Vi styrter inn døra til sykehuset. Å går inn i den lyse resepsjonen. Liam sto i resepsjonen og ventet på oss. Jeg løper å gir han en klem. "Hva har skjedd?" Spør jeg men en redd stemme. "Mmm, Zayn har bilt overfalt. Så han er på undersøkelse nå, og Harry ser ikke ut til å ha det helt bra." Sier Liam med en skjelven stemme.

Vi følger etter han inn på vente rommet. "Hei, men hva i all verden har skjedd med øye ditt?"  Sier Johanne sjokkert. Hjertet mitt hoppet over et dunk akkurat i det jeg så Niall. "Slapp av det går bra med meg. Det er verret med Zayn og Harry." Sier Niall. Vi sitter bare å venter på at legen skal komme. Johanne sitter å rister med beina som hun alltid gjør. Jeg er helt skjelven inni meg. pulsen min slår fort. "Skal du ha vann?" Spør Louis meg om. "Gjern." Sier jeg med et usikkert smile. "Her." Sier han å setter seg vesiden av meg.

"Er du sikker på at det går bra med øye ditt?" Spør Johanne. "Ja da." Sier han og legger hånda på beint hennes. "Slapp av, det kommer til å gå bra. Du rister som en chivava" Prøver han å si med en litt oppmuntrene stemme. "Det gjør hun helle tiden." Sier jeg. Johanne legger håden opp på Niall sin.

Døra lukker seg opp. Jeg resier meg opp. "Er dere har for å møte Zayn Malik og Harry Styles?" Spør han. "Ja." Sier Niall utolmodig. "Kan vi møte dem." Spør Johanne. "Dere kan får møte Mr.Styles. Mr.Malik må få være i fred litt, dere kan møte han etter på." Sier han og går inn. Vi går etter han. Jeg bare stirrer ned i baken med en klump i halse. Han åpner en dør det står 57 på. Han lukker opp døra for oss.

"Harry!" Roper jeg lavt. Vi løper bort, Johanne og jeg setter oss på huk ned på gulvet vesiden av han. Han ser opp på oss med de grønne øynene sine. "Hei." Sier han med en hes stemme mens han smiler. "Går det bra med deg?" Spør Liam. "Trur det. Føler meg litt trøtt og svimmel." Sier han. Ansiktet hans ser ut som et lik. "Du er blek." Sier Niall. Han ser bare på oss. Øynene hans virker tunge og slitene.

"Harry?" Spør Louis beskymret. "Hazza?" Spør han igjen. Men det er ingen svar å få. Vi blir bare stirrende på han.

En tåre triller ned ansiktet mitt. Louis går bort å holder rundt meg. Der jeg sitter på huk. Jeg ser opp på han. Han tørker bort den ene tåren som ligger på kinnet mitt. Hendene hans er vareme og myke. Johanne har reist seg opp å står litt halv lent inntil veggen. Louis tvinner noen av hårstråene mine rundt og rundt. Det lugger litt, men jeg sier ikke noe. Elsker bare at noen tar i håret mitt.

 

 

Hvordan kommer dette til å gå?!? :(

Håper Zayn og Harry blir bedere, og øye til Niall.

Bare fortsett å les ;)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...