Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1978Views
AA

9. All I need is Perrie

Liam:

"Har ikke zayn kommet enda, han sa at han skulle være her til  22:00." Sier jeg med en litt engstelig stemme. "Han kommer sikkert snart."  Svarer Niall meg.  Jeg begynner å bli litt beskymret for Zayn. Han skulle ha hvert tilbake for 45 minutter siden. Jeg setter meg ned i sofaen og stirrer bort på bordet. 

"Jeg skal ringe han." Sier Louis. Å ser at jeg mener alvor. Han plukker opp telefonene. Og slår inn nummeret til Zayn. Louis lar det pipe i telefonen en stund uten at noen svarer. Louis legger på  uten å si noe før noen sekunder. "Han svarte ikke, men han koser seg sikkert bare med Perrie." Sier Louis og med en liten mine.  Siden Zayn ikke svarer blir jeg enda litt mere engstelig. Jeg har virkelig en dårlig følelse når det gjelder Zayn.  "Kan du ikke prøve og ringe Perrie?" Sier jeg og titter bort på telefonen til Louis. "Greit jeg skal ringe. Hvis du er så sikker på at det er noe som har skjedd." Louis plukker opp telefonen igjen og henter opp Perrie sitt telefon nummer og ringer.

Det tar ikke lang tid får hun svarer. "Hei, Perrie." Sier Louis. Jeg klarer ikke og høre hva Perrie sier til Louis i telefonen. "Er du og Zayn fortsatt ute?" spør han. "Nei, han har ikke kommet hjem enda." Sier Louis, å tone fallet synker. "Er du hjemme? Men hvor er Zayn da?" spør Louis. "Ja, vi skal si i fra hvis vi trenger hjelp til å lete."  Han ser på oss med et beskymret blikk. "Han er ikke med Perrie." Sier Louis. Harry kommer inn i rommet. Å stopper i døråpningen. "Hva skjer?" spør han og smiler mens han fikser på håret sitt. "Zayn er ikke med Perrie lenger. Han er ett eller annet sted. Men vi aner ikke hvor." Svarer jeg.  "Vi burde dele oss å leter,  Niall og Harry dere går sammen hvis det er greit. Også går Louis og jeg sammen."  Sier jeg. "Ring hvis dere finner han." Sier Niall.

 Zayn:

"Jeg lukker opp døre til baren. Mens jeg tørker bort den ene tåren med honda mi. "En drink." Sier jeg og legger frem penger. Jeg dropper glasset, og bare dirkker fra flasken. Sinne mitt bare raser igjennom meg.  "Nei men, er det ikke Zayn Malik fra One Direction." Er det noen bak meg som sier. Jeg rekker ikke og snu meg rund før noen drar meg opp i jakka og ut av baren. Jeg prøver og komme meg ut av grepe, men de holder meg for hardt. De fortsetter og dra meg bort og inn i en litt trang gate. Plutselig stopper dem opp.

Jeg prøver å komme til meg selv, men alt er uta av fokus, og jeg klarer ikke å tenke klart. "Du må bare ha penger på deg?" Sier en man med den stripete jakka.  "Gi oss pengene dine." Roper han andre. Mens han holder et stramt tak i armen min. Jeg prøver å komme meg løs med det til ingen nytte. I stede får jeg et hardt slag i magen. Smaken av blod kommer opp i munden min. Jeg faller på kne på bakken og hiver etter pusten. I det kjenner jeg et lite slag i ryggen. Og jeg knekker sammen.

 

Louis:

 

 

"Perrie hva er det som har skjedd?" spør jeg henne på telefonen. Hun nøler litt før svarer. "Jeg.....Slo opp med han."  Stemmen høres litt trist ut. "Det forklarer vel en del. Jeg trur jeg vet hvor jeg skal lete. Hade." Sier jeg og legger på.  Liam sitter bare og stirrer ut av viduet for å prøve og finne bilen til Zayn. "Jeg trur jeg vet hvor Zayn er eller nesten vi må bare finne riktig bar. Perrie slo opp med han i dag." Sier jeg med litt oppgitt tone. Det er ikke akkurat min favoritt hobbi å kjøre rund etter vennen mine.

Jeg plukker op telefonen og ringer Harry. "Hei, Perrie slo opp med Zayn. Jeg har en mistanke om at han er på en bar eller noe. Så kjør uten for alle barene dere ser å se etter Zayn sin bil."  Sier jeg. "Greit. Jeg sier i fra hvis vi finner han. Hade." Kommer det fra Harry i andre enden.

Jeg kjører bile opp foran den første baren. "Bile til Zayn er ikke her."  Sier Liam. Jeg nikker og begynner å kjøre videre.

Zayn:

"Hører du ikke? Gi oss pengene dine!" Roper han i stripete jakke utolmodig. Nøkkelen til bilen ligger halveis ute av lomma mi.  Jeg tar den opp å dytter den ned i sokken. "Er du døv eller?" Sier mannem med stripete jakke. I det han sier det så tar jeg og dunker han hart i magen med albuen. "Au!" Roper han. Å slår meg engang til i magen. Og jeg blir liggen livløs på bakken. "Rens lommene hans." Sier  han andre. Jeg kjenner noen hender som rensaker lommene mine. "Det er bare 200 kr her. Han har ingen lommebok på seg!" Roper han ene oppgitt.

Jeg ser bare beina på dem som går av gåre.  I det jeg ser dem runder hjørnet prøver jeg og reise meg opp. Jeg støtter meg bort til vegen og drar meg opp.  Det er omtrent håplsøst å bevege beina. Jeg prøver å ta et skrit men går på en hushjørne. Jeg setter meg ned å spytter ut en klase med blod på bakken. Det går en frysning gjennom hele kropen min. Lungene mine føles helt most.  Baken er kald og fuktig. Noen kommer gående mot meg og det er det siste jeg ser før alt blir svart.

 

 

 

Jeg blir nesten bare kvalm om å skrive om det.:(

Hva trur du kommer til å skje? Hvem er det som kommer?

Bare fortsett å les videre. ;)

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...