Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1991Views
AA

3. 3 år senere

"Julie" roper George. "Det er frokost." roper han. Opp til meg. "mmmm." Mumler jeg. Mens jeg stirrer inn i den blåe veggen. Jeg går og finner noen klær i skuffen. Halvparten av klærne ligger slengt ut på gulvet.  Jeg finner en mørkeblå singlett og en svart shots jeg kan ha på meg. "Julie kan du ta med klærne ned så jeg får vaske dem." Hører jeg fr Kristine. "JA!" Roper jeg ned. Jeg legger alt i en stor haug og tar det med meg ned.

"God morgen." Sier George og Kristine i kor. "God morgen." Sier jeg med en veldig trøtt stemme. Jeg setter meg ned vedsiden av dem. Ingen sier noe på en stund.  Med en hører jeg telefonen piple. Jeg løper inn i stua og ser på telefonen. Det var en melding fra Liam. Jeg har ikke sett han på kjempe lenge. Eller han har ikke sett meg. Jeg har fulgt med på han på tv på X-Facktor. Jeg har ikke tekstet han siden han ble med i One Direction. Jeg trudde han nesten hadde glemt meg bort.

 

Hvordan har du det Li?

Jeg er lei mag for at jeg ikke har tekstet deg på kjempe lenge.

Vi har vært så opptatte. Med å øve så jeg har ikke hatt tid.

Vi er i London nå og jeg lurte på om vi kunne møtes, med resten av de andre og hvis det er greit?"

 

Jeg begynner og små hoppe litt av gled. Er Liam hjemme. Det er så lenge siden jeg har sett han. Mens jeg skriver tilbake.

"Liam! Jeg kjeder livet av meg her. Det er ingen ting gjøre.

Selvfølgelig vil jeg møte dere

! Kan vi ikke møtes i st, James park. om 30 min?"

 

Ikke lenge etter på piper det i telefonen min.

 "Greit Li. Gleder meg til og møte deg igjen!"

Det er kjempe lenge siden jeg har sett Liam. Det er egentlig altfor lenge. Et stort smil kommer fremm i ansiktet mitt. Jeg løper opp på rommet mitt for å prøve og finne noe jeg kan ha på meg. Alt er nok så tomt. Jeg løper ned til George og Kristine. "Jeg går for å møte Liam og resten av One Direction." sier jeg med et stort smil. "Men skulle ikke du ryddet rommet ditt i dag da?" spør George med et flir rundt munnen. "Ja, selvfølgelig vil jeg heller rydde rommet en og møte min bestevenn igjen." Sier jeg. "Gå og kos deg du." Ler Kristina. «Tusen takk.» Sier jeg og gir dem en stor klem. Hver seg før jeg styrter ut døra.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...