Aldri sunget en løgn

"Se!" roper jeg. En stor røyk kommer opp fra huse våres. Jeg ser opp på Liam. Også begynner han og løpe jeg sliter med å holde følge. Brannmennene roper. En tåre begynner og trille ned på kinnet mitt.

4Likes
0Comments
1993Views
AA

1. Start før start

1. Start før start

"Hva er det som kommer opp fra huset mitt?" roper jeg og ser opp på Liam. En tykk røyk kommer opp fra huset. Langt unna hører jeg brannbiler. Liam begynner å løpe bortover. Jeg sliter med å holde følge. "Liam vent." Sier jeg med en andpusten stemme. Han stopper og venter på meg. Tårene triller ned kinnet mitt.

***

Det blinker fra sirenene. "Jeg har en dame her!" Er det en brannmann som roper fra huset. Jeg kjenner en arm som holder rundt meg. "MAMMA!" roper jeg. Liam holder meg tilbake. Jeg river meg løs og løper bort men blir stoppet av politiet. "La meg komme forbi!" roper jeg til ingen nytte. Liam går bort til en av ambulanse sjåførene. "går det bra mad henne?" spør Liam. "Det vil være et mirakel hvis hun overlever." Sier han med en trist tone i stemmen. Tårer triller fra øynene til Liam. Brannmannen holder på lenge før de finner. Storebroren min Marius, han så helt liv løs ut. Jeg bare gjemmer meg i armene til Liam. En dame kommer bort til meg. "Er du Julie Landfald?" spør damen. Jeg står litt bak Liam "Ja" sier jeg med en tynn stemme. "Kan du bli med meg?" spør hun forsiktig. Jeg titter opp på Liam. "Kan Liam bli med meg?" spør jeg. Hun nikker og ser på meg med et trist smil.

"Du har blitt flyttet til en ny famille." sier damen. "EN NY FAMILIE!" Roper jeg. Det var en setning jeg aldri hadde forventet. Ny familie! "slapp av Li." sier Liam med noe som skal være en tørstene stemme. Jeg ser opp på han. Slappe av hvordan skal jeg kunne slappe av når hele livet mitt faller sammen. Også ber han meg om å slappe av. Familien min er død. Jeg skal bli satt sammen med en my familie. Det er ikke til å tro. "Dine nye foreldre vil bli George og Kristina Sven." Sier damen. «Tårene mine triller ned over ansiktet. Jeg har sikkert sminke over hele hansiktet. Hvis det finnes noe lyst her så skal det være at familien min kommer tilbake.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...