A night to remember.

Vanessa har sedan länge varit singel och väntar tålmodigt på hennes ''Prince-Charming''. När hon åker iväg på en veckas semester med sin kompis Lilly så visste hon inte att hon skulle få träffa ett möjligt alternativ. Det jobbiga är att han är med i ett känt band och hon är, ja, inte det...

Vill han ha ett förhållande eller var det hela bara en sommarflört?

Kommer det funka eller kommer det brista?

OBS! THIS FANFIC IS SWEDISH!

2Likes
11Comments
1169Views
AA

2. ''Once in a lifetime.''

Nialls perspektiv-

''Wow, someone is going to have a summerflirt...'' Sa Louis retfullt åt mig, men alla andra kunde ju såklart höra. Som tur var så hade hissen stängt sina dörrar och vi var på väg ut till poolområdet. Så det var ingen större chans att tjejen hade hört det.

''Shut up.'' Sa jag åt honom och han skrattade. Visst var hon snygg, och hade det mest vackraste leende jag någonsin hade sett. Men nej. Vi var ju här på semester, vi var här för att slappna av och komma ifrån ''kändis-livet'' ett tag. Inte för att flörta med tjejer man aldrig kommer att träffa igen. Och jag var ju inte den sortens kille heller. Som flörtar med tjejer man aldrig träffar igen. 

''You know, I didn't talk about you.'' Sa han sen med en ironisk ton i rösten. Jag knuffade lätt till honom och gick efter honom och dom andra ut till baren som fanns bredvid poolen.

Vanessas perspektiv-

''Okay, this is a chance in a lifetime!'' Utbrast Lilly när vi hade gått ur hissen på vår våning. 

''What?'' Frågade jag. 

''A summerflirt with a famous guy.'' Hon drog med sin lediga hand i luften som om hon målade upp en bild. Hon såg drömmande ut i ansiktet och jag skrattade åt henne.

''Okay, you go girl!'' Sa jag åt henne och tänkte tillbaka på killarna i lobbyn. Bara hon inte skulle ha sin sommarflört med den blonde. 

''I'm not talking about me! I'm talking about you!'' Sa hon högt och jag skakade lite på huvudet. 

''Summerflirt sounds a little exciting. But it will probably not work well with a celebrity.'' 

''As I said, once in a lifetime.'' 

''Then why don't you take that chance?'' Frågade jag henne och hon svarade:

''Boyband guys... Nah, I'm not so sure about that...'' Jag skakade på huvudet.

''But Lilly! This is once in a lifetime!'' Jag härmade vad hon nyss hade sagt. Hon gjorde en grimas åt mig. 

Efter en stunds förvirring på våningen så hittade vi till vårt rum. Och ännu en gång så var hakorna nästan nere i marken. Två stora sängar med prydlig bäddning stod i rummet, och bortanför dom hade vi ett stort fönster som visade ett stort hav.

''How could we afford this?'' Sa Lilly, men jag tror mest att hon tänkte högt. Hon gick försiktigt in i hotellrummet som om hon var rädd för att det skulle bli ännu bättre. Dörren stängdes bakom mig när jag gick efter henne, och inne i rummet fanns också en soffa och en platt-tv. ''Som om vi skulle behöva det...'' Tänkte jag innan jag gick fram till en utav sängarna och provlåg den. Ja, hallå! Det måste man ju göra! 

''Oh. This will be my summerflirt.'' Sa jag och rullade runt i den. Lilly skrattade innan hon slängde sig i den andra sängen. 

''Wow! Forget what I told you, this is true love.'' Sa hon och sträckte ut armarna på sängen. 

Till skillnad från mig så kom hon upp ur sängen och började rota i sin väska. Jag antar väl att hon letade efter sin bikini eller lite ''somrigare'' kläder. Hon slutade upp i sitt letande och tittade på mig.

''I'm gonna help you get that guy.'' Sa hon och jag suckade. 

''No. You're not.'' Jag tog mig upp ur sängen och hon sa:

''You haven't had a boyfriend for years. It's time to have some fun.'' 

''Lilly, he's famous like all over the world. One, I don't think it's good with all the paps and stuff. And two, I don't think he wants to have a fling with someone he meets in a hotel on Barbados.''

''What ever you say. It's a chance of a lifetime...''

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...