A night to remember.

Vanessa har sedan länge varit singel och väntar tålmodigt på hennes ''Prince-Charming''. När hon åker iväg på en veckas semester med sin kompis Lilly så visste hon inte att hon skulle få träffa ett möjligt alternativ. Det jobbiga är att han är med i ett känt band och hon är, ja, inte det...

Vill han ha ett förhållande eller var det hela bara en sommarflört?

Kommer det funka eller kommer det brista?

OBS! THIS FANFIC IS SWEDISH!

2Likes
11Comments
1214Views
AA

3. ''Lesson number one.''

Vi båda hade bytt om till bikini och ovanpå hade vi satt på oss något enklare. Lilly hade satt på sig ett par shorts och en pösig tröja. Själv hade jag tänkt att sätta på mig något liknande men redan där stoppade hon mig.

''Guys always like to see girls in dresses.'' Hade hon sagt och räckte fram en av mina klänningar istället.

''Lilly, I said that I don't want to flirt with him.'' Sa jag och släppte inte shortsen jag höll i.

''Maybe I'm not talking about him. There are probably more guys here. Who's not famous, that you can flirt with.'' Jag suckade, jag skulle visst inte komma undan det här så lätt. Så istället för att protestera, så tog jag emot klänningen och satte på mig den. Hon nickade gillande åt mig och klänningen. 

''Let's go to the beach!'' Sa jag och haffade åt mig min handduk och mina solglasögon. Jag tog sedan på mig mina gladiator sandaler innan jag gick ut ur rummet. Lilly var strax efter mig och hade tagit med sig en väska där hon hade lagt i lite allt möjligt som man skulle kunna behöva på stranden.

Vi tog hissen ner till receptionen där vi frågade om vägen till stranden. Hon i receptionen var riktigt trevlig och förklarade vänligt vägen dit och hur det gick till om man ville hyra solstol och sånt. Vi tackade henne och gav oss sedan ut på en promenad till stranden. 

 

När vi hade kommit fram till stranden så brydde vi oss inte om att hyra någon solstol utan gjorde som flera andra hade gjort (lägga sig på sin handduk i sanden). När vi hade legat där ett tag så hörde jag några skratt längre bort, jag kände på något sätt redan igen skratten från hotellet. Men jag var tvungen att lyfta på huvudet och se efter ändå. Som sagt, där kom dom fem killarna. Alla lika snygga som förut. 

''Hey, there's those guys.'' Viskade Lilly till mig och jag nickade diskret. Hon vände sig på rygg och riktade huvudet mot mig. ''Okay, do as I say, and he's going to talk to you later, I promise!'' Sa hon tyst och det var synd att jag hade solglasögon på mig för annars skulle hon ha fått sig en mördarblick.

''I've allready told you! I'm not going to have a fling with him.'' Hon fortsatte som att hon inte hade hört vad jag nyss sa:

''Make eyecontact with him...'' Jag försökte protestera.

''Did you hear what I just said?''

''Just make eyecontact with him!'' Befallde hon mig och jag tittade på den blonda killen. Som jag helt plötsligt kom på vad han heter. Niall. Jag hade alltid tyckt att det namnet var så fint. Fint namn på en fin kille. 

Rätt som det var så tittade han tillbaka. Eller jag tror det... Jag hade ju solglasögon, men jag var nästan bombsäker på att han tittade tillbaka på mig.

''Do you have eyecontact?'' Frågade hon.

''Yes.'' Sa jag tyst och jag började få lite ''panik'' eftersom att han fortfarande inte hade släppt mig med blicken.

''Okay, hold it for a few seconds more and then look away.'' Viskade hon och jag gjorde vad hon sa. 

''I can't believe I'm actually doing this.'' Sa jag tyst åt henne innan jag avbröt ögonkontakten jag hade haft med Niall och tittade ut över havet. 

''Okay, now, look back.'' Jag tittade tillbaka på Niall som konstigt nog fortfarande tittade på mig...

''And smile.'' Jag log stort och Lilly sa åt mig:

''Not that big!'' Jag skrattade till och minskade mitt smile en aning. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...