The Element World

Du står foran fire porte, der hver har adgang til en verden med bind for øjnene. En flok mennesker står bag dig, og du bliver nødt til at tænke dig om. før du tager beslutningen, med visheden om, at ligegyldigt hvilken port, du vælger, vil De Sorte Kræfter forfølge jer, og suge jeres sjæle ud, hvis I ikke kæmper...

2Likes
3Comments
930Views
AA

1. En ildpåsættelse

Silvia stod foran skolens indgang. Tøvende rakte hun ud efter dørhåndtaget, og bevægede sig modvilligt¨ind i den store bygning, som lignede sig selv. Hun marcherede langs de velkendte gange, til hun stod foran klassens dør. Første skoledag var begyndt, og hun hadede det. Folk grinede ad hende på grund af hendes mærkelige påklædning, som i virkeligheden var naturlig. Hun var iført et halstørklæde, der var viklet om sit nattesorte hår. Hun havde også en tunika, der dækkede hendes ansigt, bortset fra øjnene. Hendes familie var meget religiøse, og de tillod hende kun at gå uden tunika og halstørklæde når hun var sammen med dem. "Nå, der kommer den tildækkede tøs igen!" råbte en dreng. Han var almindelig hudfarvet, og hans øjne var safirblå. Silvia satte sig ned på sin plads, og ignorerede deres hånlige kommentarer om hendes udseende. Hun kunne ikke gøre for, at hendes forældre gik så meget op i deres religion og disciplin. "Victor!" en kommanderende, hæs stemme lød. Det var deres lærer, Hr. Madsen, der netop var trådt indenfor i klasseværelset. Han rettede lidt på sine briller før han fortsatte: "Find jeres bøger frem og slå op på side 43! Vi skal gennemgå decimaltallene fra i går" der lød en taktfast stønnen fra alle eleverne.

 

Da det endelig ringede til firkvarter skyndte alle sig ud i skolegården. De fleste af drengene spillede fodbold på banen, mens pigerne gav sig til at snakke sammen på en bænk. Silvia holdt sig lidt i baggrunden og stillede sig op ad den graffiterede mur. "Hva' så?" sagde en stemme. Silvia vågnede brat fra sine tanker, og stirrede på Victors muskuløse krop. "Ikke noget" sagde hun stille. Victor begyndte at grine med en hysterisk, ond latter. Hun stirrede på ham med et gennemborende blik, og ønskede at en ild tændtes i ham. Men selvfølgelig ville det ikke gå i opfyldelse. Netop som hun tænkte det, gav Victor et smertefuldt skrig fra sig. Noget brændende varmt knitrede i hans hår, og han fægtede ophidset med armene for at få det væk. "Så hjælp mig dog!" hylede han, da det gik op for ham, at hans hår brændte, da han kunne lugte sod. En gårdvagt havde hørt hans desperate råb, og kom stormende hen. Han stirrede forfærdet på drengen, der stadig fægtede vildt og hjælpeløst med armene. Hurtigt fyldte han en spand vand, og kastede det over hans hoved. Da gårdvagten var gået, grinede flere drenge fra klassen over Victors hår, der var blevet lige så sort som Silvias. "Forhelvede!" bandede han. "Det vil tage flere år at vokse ud igen!" Han skred rasende væk fra dem.

I hjørnet stod Silvia og fniste lydløst for sig selv. Nu havde hun endelig fået ram på ham.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...