Brev (Swedish)

Brev på svenska för att jag (Igen) Suger på engelska.

Första kapitlet: Sista brevet. (Kom inte på nått bättre namn)'
Jag skrev den för en svenska uppgift. Egentligen skulle det vara ett grupparbete men det slutade med att vi inte kom på nått så jag skrev hela själv :P Hoppas den vart bra :P

2Likes
1Comments
942Views

1. Sista brevet

Du har väl inte glömt bort att jag älskar dig? Tack för bilden du skickade. Jag har än inte glömt bort minnet som kommer med det. När du sprang på ängen och skrattade åt solen för att hela världen var så underbar. Jag saknar dom stunderna, jag önskar att jag kunde vara med dig en sista gång. Känna din doft och se ditt underbara leende innan jag skickas ut i krig igen. Man jag kan inte, jag har ingenting att välja på.

Jag ska bära med mig ditt kort hela tiden, hela vägen hem. Jag hoppas på att få komma hem snart. Hitler är snart besegrad så kriget är nog snart slut. Då kommer jag hem. Hem till dig och bebisen. Vet du vad hon ska heta än? Jag vet att vi inte vet vad det är för kön än men jag hoppas på en liten dotter. Tänk dig en söt liten flicka som springer med dig på ängen och skrattar. Vem vet, jag kan kanske vara där med er. jag kan stå där och ta kort på er två medan dina föräldrar tar han om en liten bebis Johna som vi döpte efter min pappa. Jag tror att min pappa skulle bli stolt. Om vi döpte en liten pojke efter honom menar jag. Han skulle nog le från där uppe i himmelen eller vart han nu är. Jag tänkte att vår första dotter skulle kunna heta Liesel. Du vet, som den där författaren du gillar. Jag gillar det namnet, det säger smarthet och styrka. Precis så tänker jag mig vår första dotter.

Jag önskar att du vore här. Eller nej förresten, att jag vore där. Jag skulle aldrig någonsin önska dig det här. Allt mördande och att aldrig veta om jag kommer att leva imorgon eller inte. Men jag har dig. Du är den som håller mitt hopp uppe. Den som för mig att fortsätta försöka leva och aldrig ge upp. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är mitt ljus som lyser upp mörkret. Min stjärna som visar min väg över himmelen. Min vackra blomma som visar det vackra i världen. Jag vet att jag börjar låta lite poetiskt nu men jag saknar dig så mycket och det är verkligen så jag känner. Det är verkligen svårt att beskriva hur mycket jag saknar och älskar dig. Låter det dåligt om jag säger att jag saknar allting med dig? Jag saknar allt från ditt leende till dina skrattgropar till sättet du rynkar på näsan när du tänker på någonting. Men mest av allt saknar jag ditt sätt att kyssa mig varje morgon när du vaknar, den stunden när du tror att jag fortfarande sover. Men under de ögonblicken sover jag inte. Jag ligger vaken och väntar på dig, väntar på din kyss innan du stiger upp och jag kan vakna på riktigt.

Imorgon skickas vi ut i krig igen. Vi har fått order om att ta över kusten vid Normandie. Det är ett självmords uppdrag. Hitler måste veta att vi inte har en chans att överleva det här. Ändå skickar han oss dit. Det är därför jag skriver det här brevet. Ifall jag inte kommer hem så hoppas jag iallafall att mitt brev gör det.

Kan du hälsa dina föräldrar att ta väl hand om dig. Jag vet att dom är dina föräldrar och vet mycket om dig men dom känner inte dig som jag känner dig. Jag vill att ni ska stärka era band lite mer. Jag förstår om det kan vara svårt efter att dom bara lämnade dig som dom gjorde, men dom är tillbaka nu. Tillbaka för att hjälpa dig med bebisen. Låt dom hjälpa till. Än fast du kanske inte vill så kan det vara värt att släppa in dom lite. Berätta saker för dom. Som att du älskar musik, eller att du hatar jordgubbar. Det är inte lätt i början men du kommer att lära känna dom. Ge det tid.

Du vet vet att jag saknar dig, det har jag sagt. Men jag säger det igen.

Du har väl inte glömt bort att jag älskar dig?

 

För alltid din. Rasmus.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...