ЖенскийDenmarkДата вступления 15 мар 13Возраст 16Последний раз был(-а) на сайте 2 месяцев назад

Bare en glad pige på 14 år, der elsker at læse - og jeg er altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for en til at få sparket din historie ordentligt i gang, eller bare mangler nogen til at læse din historie igennem med et par friske (men dog superkritiske!!) øjne.

 • Fersken7
  2 лет назадОтветить
  1 Мне нравится
  Jamen altså Janice, hvor skal jeg starte? Du skriver jo som altid fænomenalt godt.... Nu kan jeg se, du lige har skrevet første kapitel om, og det synes jeg, var en god idé - som de andre har skrevet, undrede det mig lidt, at hun ikke tænkte mere over, at Maja tog hende tilbage. Jeg lige nævne, at skriften i det "nye" afsnit er en anden skrifttype (ved ikk om det er meningen, meeen) :))))
  Også slutningen går lige i hjertet; jeg elsker virkelig den sidste sætning, den binder det hele sammen, og jeg synes, det er en utrolig smuk filosofi om det her med ensomhed (og samtidig ret så poetisk. Din hovedperson er en superstærk og troværdig karakter, som ud over at hjælpe sig selv, også har overskuddet og lysten til at hjælpe andre - selv hende, der ved første øjekast var "mean girl". Inspirerende! Så jaaa, thumbs up :)
  Toppen af verden
  Toppen af verden
  18
  1040
  22
  En historie, der handler om ensomhed, at stå på egne ben og bede om hjælp. En novelle og bidrag til Piger '17, Politiken konkurrencen. Temaet er ensomhed.
  Janice H
  2 лет назад
  Åååårh tak, tak, tak!

  Og nej, det er ikke meningen ;) Får det rettet nu!
 • Fersken7
  2 лет назадОтветить
  1 Мне нравится
  Du skriver for vildt, mate! :D Regner med, at den er personlig? Elsker sætningen "... og hurtigt lade sig distrahere af en tændt smøg eller en mørkegrøn flaske..." Det er sådan en inddirekte reference, som bare lige giver et superfedt kick til sproget :o Og det er da også awesome, at du har lidt selvironi ;) - "Smiler, så man kan se min skæve fortand og det store overbid"... Selvom det nu ikke er noget, jeg har lagt mærke til o.O
  Smilende Lys I Oneshot
  Smilende Lys I One...
  1
  73
  1
  At være teenager kan sagtens fører til et smil på læben. Det betyder nødvendigvis ikke hængende mundvige og triste tanker.
Loading ...