Mumble Debates: Life Update xx

 • Bellarose.

  mumbled "Life Update xx "

  há 4 meses atrásResponder
  1 Like
  Hey venner,

  Så er det med et virtuelt suk jeg meddeler at jeg tager en længere pause herinde fra. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide, at skrive herinde, tværtimod.
  Jeg studere i øjeblikket og føler ikke selv personligt at jeg har tid til særlig meget andet end afleveringer og skolen. Jeg har heller ikke meget overskud til at sætte mig ned og skrive på noget, som jeg lidt føler er noget som jeg SKAL gøre og ikke noget som jeg bare lige kan gøre når jeg har lyst.
  Så jeg håber i forstår, at jeg lige trækker stikket og trækker mig tilbage for en stund. <3 <3


  Også ville jeg desværre også komme med en sørgelig besked hvis i ikke allerede har set det. Félicité, som var Louis Tomlinsons lillesøster gik bort i onsdags. Jeg ved selvfølgelig ikke om i fulgte med i hendes liv, men jeg gjorde. Jeg fulgte med i hendes liv på de sociale medier, hvilket kun har været en inspiration. Hun var en af de få, som jeg fulgte på instagram specielt, som inspirerede mig en del.

  Ville bare lige meddele det til jer, som ikke vidste det, da jeg ved at louis snart skulle komme ud med et album og skulle ud og optræde. Men det er sat på pause, forståeligt nok og det skal vi alle også acceptere. <3 Men det er også trist at man i en så ung en alder gå bort.
  Jeg ville bare gerne lige meddele det til dem, som vidste hvem hun var.


  Vi ses på et tidspunkt! <3
  God weekend alle sammen!

  Knus Bellarose. xx
  #Always...
  há 4 meses atrás
  1 Like
  Ked af at du må holde en pause, men det er helt forståeligt : ) Held og lykke med det hele <3

  Ej, hvor er det dog en sørgelig nyhed, *sender mine varmeste hilsner til hendes familie*.
  Bellarose.
  há 4 meses atrás
  Mange tak! <3