• Tohpi

  mumbled "Så dukkede der lige en pakke op fra National Museet!"

  há 1 anos atrásResponder
  2 Likes

  Hej med jer,
  Jeg har været ret inaktiv på det sidste, men nu dukkede der en lille pakke op i min postkasse for et par dage siden. Jeg har tjekket postkassen dagligt siden april, og kunne næsten ikke vente til jeg kom op i lejligheden med at åbne konvolutten.
  Som I måske kan se på billedet, indeholdt konvolutten bogen, der blev udgivet i forbindelse med "Skriv dig gennem historien" og det var jeg simpelthen nødt til lige at dele med jer!
  Jeg synes virkelig bogen er blevet overraskende fin, og at den er et flot punktum på et spændende projekt og en hyggelig dag/nat på Kronborg slot sammen med en masse dejlige movellister. Samtidig må jeg indrømme, at jeg er lidt stolt over at se min egen novelle blandt de seks, der fik lov at blive trykt.
  Bogen er fyldt med fine billeder af dejlige mennesker der besøger historiske steder og er et dejligt minde at have (og så kan jeg godt tilgive dem for at have givet mig en forkert alder og taget nogle knap så æstetiske billeder af mig).
  Subangi
  há 1 anos atrás
  Ej, hvor fint! De ser virkelig flotte ud!
  Tohpi
  há 1 anos atrás
  Det ER blevet virkelig flotte! Layoutet er virkelig til UG den her gang :)
  Tohpi
  há 1 anos atrás
  Ja! Jeg fik af vide, at de ville sende dem tirsdag efter påskeferien, så jeg havde næsten opgivet at de ville dukke op :) og tusind tak!
  Sofie R. E.Editor
  há 1 anos atrás
  Wow, hvor er det flot! Den må jeg have fat i!
  Tohpi
  há 1 anos atrás
  Hvis ikke det lykkes at trylle en frem må du lige sige til, så skal jeg se om jeg kan få en til hovedstaden :)
  Sofie R. E.Editor
  há 1 anos atrás
  Kan man ikke købe dem?? :)
  Tohpi
  há 1 anos atrás
  Pas, jeg tror evt man skal på nationalmuseet, jeg har ikke fundet noget online i hvert fald :)
  Sofie R. E.Editor
  há 1 anos atrás
  Æv - jeg kigger også lige, når jeg kommer ind forbi! :)