Mumble Debates: 5 facts om mig selv

 • robothjerte

  mumbled "5 facts om mig selv"

  há 2 anos atrásResponder
  Blev tagget af @[Xian] til at skrive 5 facts om mig selv. Hun har været sød nok til at inkludere en ny pige som mig i de stores leg, erklær mig endelig taknemmelig.

  1. Jeg har et billede af J. F. Willumsens "Den Grønne Pige" hængende på min væg, og jeg siger godnat til hende hver aften.
  2. Når jeg laver toast, putter jeg ofte indholdet af en tepose indeni som krydderi. Det smager faktisk godt, særligt med chai-te.
  3. Jeg farvekoordinerer mine bøger.
  4. Jeg er konstant fyldt med kattehår. Det er på mit tøj, mine møbler, overalt. Det er et helvede. Når jeg møder en ny person, er der første spørgsmål næsten altid om jeg har kat.
  5. Jeg har hørt sangen "Shuggie" af Foxygen på repeat i tre dage, og kommer nok til at fortsætte med det resten af mit liv. Jeg vil tage den sang med mig i graven.

  Åh nej, det er så nu jeg skal til at tagge folk. Jeg er så ny, jeg kender næsten ingen. Jeg tror, at jeg tagger @[Cecilie Reckendorff], bare fordi hun var sød nok til at give mig feedback på min historie. Selvom hun nok allerede har gjort det her, nu hvor jeg tænker over det.