• Ida Emilie

  mumbled "Min søster og hendes kærestes verdensomrejse"

  há 5 anos atrásResponder
  Hej folkens! Det her virker måske lidt random, men tro mig, det er det ikke. Jeg har en storesøster på 21. Hun har den smukkeste sjæl I kan forestille jer og så har hun en helt fantastisk historie om en verdensomrejse, en mand på et bjerg i Granada, et første kys og en hård kamp for kærligheden. Det ville betyde meget for mig, hvis I alle ville tage jer tid til at læse hendes personlige besked og give hende noget feedback på hendes ide til en blog. Tro mig, det er lige noget for alle "love-suckers" derude!

  Hej Movellas!
  Min kæreste Alex og jeg er ved at udvikle en ide til en blog/website og vi har brug for feedback! Vil gerne høre din mening om ideen, bare for at finde ud af om folk synes det er et godt koncept. Here goes;
  Vi har en lang og romantisk historie bag os; mødtes som backpackere i Spanien og har siden kæmpet for at være sammen. Jeg er dansker og han er Amerikaner og på grund af loven kan ingen af os flytte til den andens land. Til sidst besluttede vi os for at smide alt, sige vores job op og rejse jorden rundt sammen på ubestemt tid. Det er det vi er i gang med lige nu, og vi vil lave en hjemmeside hvor folk kan følge vores eventyr!
  Vi har skrevet en e-bog om vores forhistorie som skal kunne hentes som pdf i en sektion på hjemmesiden. I en anden sektion vil vi lave en slags blog hvor vi en gang om ugen poster en tekst om forskellige følelsesmæssige emner eller tanker som vi har, samt en update af hvad vi laver og hvordan vores rejse går. I den sidste og primære sektion vil der være kreative billeder af os og alt hvad vi laver samt korte sjove videoer og små citater om at rejse jorden rundt og finde kærligheden.
  Så mit spørgsmål er; lyder det interessant? Som noget folk ville være interesserede i at følge med i?


  Please, please, PLEASE giv noget feedback - det er folk på vores alder der er deres målgruppe og derfor ville det betyde så meget at høre jeres mening - særligt fordi lige præcis I ved meget om at skrive og hvad der ville fange folk.
  Keep rocking, Ida xx
  Maria F.
  há 5 anos atrás
  Det lyder virkelig interessant! :3 Jeg vil helt klart følge med! ^^
  The Gemini
  há 5 anos atrás
  Det synes jeg helt klart i skal! :D
  Ida Emilie
  há 5 anos atrás
  1 Like
  Tusind tak, I to! :D
  The Gemini
  há 5 anos atrás
  Altid! :D
  nicoline harrys girl
  há 5 anos atrás
  Samme her vil gerne følge med