Mumble Discussions: Update på alt muligt

 • L. K. Hartwig

  mumbled "Update på alt muligt "


  Jeg har været inaktiv i de sidste par dage, fordi jeg har haft så travlt. Så jeg tænkte at jeg lige ville give jer en lille hyggelig Update på alt muligt hvad jeg laver - jep, meget specifik titel.

  - Jeg har i den sidste tid brugt meget tid på en prøve, som jeg skulle op til på mit studie. Jeg var så ræd for at jeg ville dumpe af flere årsager, men jeg endte med at få 10! :D så da jeg kom ind og skulle have min karakter at vide og de sagde 10, sad jeg bare og kiggede på dem, imens jeg udbrød et "hvaaa?" XD

  - Jeg får hele tiden en masse andre opgaver for som også sluger alt min tid. - Life? Who?

  - Jeg er halvvejs igennem Anne Franks dagbog. Hver gang hun fortæller noget om, hvad hun håber på når hun bliver voksen får jeg altid et stik i maven, og jeg skal lige have nogle sekunder inden jeg kan læse videre...

  - Jeg nyder at foråret er på vej. Især det med at se blomsterne spirer og hører fuglenes kvidreren er bare helt enestående :)

  - Vores skrivekonkurrence. Som en update der, kan jeg fortælle at vi er ved at finde vinderne.

  Det var en ret blandet pose af updates fra mig XD
  #Always...
  1 months ago
  1 Like
  Det lyder rigtig spændende! <3 Og KÆMPE tillykke med 10-tallet!! <3 Mega godt gået jo <3 <3
  L. K. Hartwig
  1 months ago
  mange tak! :D