• Salthemor

  mumbled "Taggeleg "Få movellas op og køre igen!""

  1 months agoReply
  1 Like
  Så jaaa. Jeg blev tagget af @[L. K. Hartwig ] Til denne her tagge leg. Så jeg vil vel bare komme i gang.

  1. Hvem er din ynglingsforfatter?
  -For være ærlig læser jeg ikke så meget som jeg skriver. Men den gang jeg var mindre var jeg forelsket i Monster jagten af Adam blade. Haha

  2. Yngligns bog?
  -Altså jeg som sagt læser ikke meget. jeg er dog virkelig glad for ritmatikeren af Brandon Sanderson

  3. Har du en ynglings ting du laver når du læser?
  -Altså jeg blaster min øre ud med musik. Der skal musik til at læse og det skal være højt. Det hjælper meget på min fantasi!

  4. Hvorfor bruger du Movellas?
  -Jeg bruger movellas til at have en platform hvor alle min anime inspiret light novels kan komme ud og blive hørt. Det en hobby at jeg skriver og nyder bare den...føelese jeg får når jeg skriver. Den måde jeg kan få min vanvittig ideer ud! haha

  5. Hvad vil du gerne være når du bliver ældre
  -jeg blev meget hurtigt enig med mig selv at jeg skulle være Pædagog eller engelsk lære. Jeg elsker unge og børn på grund af deres endeløse fantasi. Jeg bruger engelsk meget i min dagligdag, både i mine bøger men også i mit sprog. Så det er helt sikker der jeg ender. Så pas på verden her kommer Salthemor!

  Jeg skal jo også tagge nogen menneske. Puha...

  Så tagget er

  @[Forfatter Amanda Juhl] @[Xplozion] @[NetteC]

  Held og lykke der ude og håber Movellas bliver mere aktive.
  Xplozion
  1 months ago
  1. Hvad er din yndlings forfatter?
  - Mit svar: Stan Lee, han gjorde det muligt for en masse superhelte at komme til live, i mange gode film. Han var en mand med et talent.

  2. Yndlings bog?
  - Jeg læser ikke rigtigt, jeg skriver bare... Så jeg kan ikke rigtigt svare på det.

  3. Har du en ynglings ting du laver når du læser?
  - Jeg læser som sagt ikke så meget, jeg skriver nærmest kun. Meget sjældent at jeg læser.

  4. Hvorfor bruger du Movellas?`
  - Jeg bruger Movellas, pga jeg fik en anbefaling af en af mine venner, hun sagde jeg skulle prøve at bruge den her side til at udgive nye historier og serier, da hun er ret glad for at læse selv, jeg sendte rigtig mange af mine historier som jeg havde lavet, jeg har skrevet over 500 historier, og kun 1% af dem er på Movellas, jeg har i lang tid ledt efter en side som Movellas, hvor jeg kan uddybe min viden på de historier jeg har i mit hoved... Jeg bruger Movellas for at vise verden hvilke historier jeg kan skrive, og hvor stor min fantasi er.

  5. Hvad vil du gerne være når du bliver ældre
  - Min største drøm ever er at blive fuldtids forfatter, uddybe min fantasi med de eventyr og gys plus andet spændende jeg skriver... Jeg ønsker at få lov til at kunne skrive de bedste historier i verden og give mennesker en oplevelse, vise dem hvad jeg kan skrive og bevise at jeg kan blive en forfatter... Det er min aller største drøm i hele mit liv.

  Jeg blev tagget af @[Salthemor] . Og jeg svare så ærligt jeg nu kan, nu ved du lidt mere om mig, og du spørger endelig hvis du vil vide mere :)

  - Xplozion
  L. K. Hartwig
  1 months ago
  Hvor sært..Jeg kunne kun finde din mumble fordi du taggede mig.. Det er som om den er blevet placeret et andet sted end andres..
  Salthemor
  1 months ago
  Hm. sært
  Salthemor
  1 months ago
  Det nok fordi jeg meget mere forbundet til engelsk end dansk.
  L. K. Hartwig
  1 months ago
  Men du har sat dit land til Danmark..? Men det kan være hvis dine andre mumbles også tit dukker op på den engelske side :)
  L. K. Hartwig
  1 months ago
  Nu er din mumble kommet det samme sted som de andres! :o
  Salthemor
  1 months ago
  lol